De lente kan hiermee nu echt beginnen! Het voorjaarsnummer van Run2Day magazine staat boordevol informatie, tips, reportages, interviews en weetjes over alles wat hardlopen nog leuker maakt.
 
In dit lentenummer besteden we uiteraard ook veel aandacht aan de beste hardloopschoenen, de leukste hardloopkleding en de nieuwste hardloopaccessoires voor dit voorjaar.
Verder vind je in het Run2Day magazine de beste hardloopschema's, de mooiste hardloopevenementen, delen andere lezers hun loopervaringen met je en nog heel veel meer.
 
Op naar de oase
In Marrakech moet je zijn voor een marathon. Langs palmbomen, kamelen en luxe oude huizen onder de warme zon. Onze racende reporter Bram Bakker reisde af naar de Koningsstad voor een bijzondere ervaring. En uiteraard gingen wij met Bram mee om het deze ervaring vast te leggen met foto en video!
 
Rappen en racen
Het leven van Pepijn Lanen, AKA Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig, is niet alleen maar rap 'n roll. Sinds een jaar of zes leeft hij gezonder en loopt hij hard. De marathon neemt hij serieus, maar de dag ervoor thuiszitten met een bak spaghetti, is niks voor hem. Het gehele interview van Pepijn Lanen.
 
Lekker hardlopen in het voorjaar, dat doe jij toch ook? Ren snel naar jouw Run2Day om je GRATIS exemplaar op te halen of bekijk het Run2Day magazine online! Je krijgt nu zelfs het Run2Day magazine bij je online bestelling meegestuurd.
 
Veel lees- en hardloopplezier.