De NN Zevenheuvelenloop is het mooiste hardloopevenement van Nederland. Met de 34e editie van de NN Zevenheuvelenloop betekent dat deze loop al 34 jaar bestaat en een rijke historie aan hardlopen heeft. Om alvast de beleving van de NN Zevenheuvelenloop op te snuiven opent zondag 29 oktober de speciale NN Zevenheuvelenloop Store aan de Schevichavenstraat 1a.

In de NN Zevenheuvelenloop Store vind je alles wat met de NN Zevenheuvelenloop te maken heeft. Beleef de herfst, de heuvels en de kick alvast voor de start. Hoor het startschot. Waan je op het parcours. Duizenden toeschouwers juichen je toe.  


Win een compleet New Balance pakket t.w.v. 500 euro
Sta goed voorbereid aan de start van je hardloopwedstrijd met spliternieuwe gear van New Balance. Er worden twee complete New Balance gear pakketten weggegeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

1. Ga naar de speciale NN Zevenheuvelenloop Store in de Run2Day winkel in Nijmegen, adres: Schechavenstraat 1a. 
2. Maak een creatieve selfie in de store 
3. Stuur je selfie aan nijmegen@run2day.nl
4. De twee meest creatieve, stoere en/of meest originele selfies winnen 500 euro aan New Balance gear.
5. Op 13 november maken we de twee winnaars bekend.

Ben jij één van de twee winnaars dan sta jij zelfverzekerd aan de start van de NN Zevenheuvelenloop 2017. 
Verdien je inschrijfgeld terug bij Run2Day
Met je inschrijfbewijs of startnummer ontvang je 20 euro korting bij aanschaf van nieuwe hardloopschoenen bij alle Run2Day winkels én online. Ben je jouw online kortingscode kwijt, stuur dan onze collega Bibi van de klantenservice even een mail: klantenservice@run2day.nl