De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Met de 32e editie van de Dam tot Damloop betekent dat deze loop al 32 jaar bestaat en een rijke historie aan hardlopen heeft. Om deze historie te delen én om alvast de beleving van de Dam tot Damloop op te snuiven opent vrijdag 12 augustus de speciale Damloop Store aan de Overtoom 345.

In de Damloop Store vind je alles wat met de Dam tot Damloop te maken heeft. Beleef de Dam tot Damloop alvast voor de start. Hoor het startschot. Waan je op het parcours. Duizenden toeschouwers juichen je toe.  


Verdien je inschrijfgeld terug bij Run2Day
Met je inschrijfbewijs of startnummer ontvang je 20 euro korting bij aanschaf van nieuwe hardloopschoenen bij 25 Run2Day winkels én online. Ben je jouw online kortingscode kwijt, stuur dan onze collega Bibi van de klantenservice even een mail: klantenservice@run2day.nl
*let op de actie is geldig t/m 30 sept 2016 en niet in combinatie met andere acties.

Dam tot Damloop korting


Win een compleet ASICS pakket t.w.v. 500 euro
Sta goed voorbereid aan de start van je hardloopwedstrijd met spliternieuwe gear van ASICS. Er worden vier complete ASICS gear pakketten weggegeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef antwoord op 5 vragen die allen met de Dam tot Damloop te maken hebben. Heb jij alle 5 de vragen goed beantwoord dan zou jij zomaar eens één van de vier winnaars kunnen zijn. 
Vul in onderstaand document de atwoorden op de vragen in en maak kans op de ASICS gear.
*let op, 3 antwoorden vind je alleen in de Damloop Store aan de Overtoom 345.