De Nike Air Zoom Pegasus 31 is op het moment de best verkochte Nike schoen binnen Run2Day. Voor de donkere dagen hebben wij de Nike Pegasus 31 Flash voor jou geselecteerd.

Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike Air Pegasus 31 Flash echt een schoen voor jou! In onze 25 Run2Day winkels ligt de Nike Air Zoom Pegasus 31 Flash voor je klaar om te testen én online met het beste advies.

Dames Nike Air Zoom Pegasus Flash

Heren Nike Air Zoom Pegasus Flash

Wat maakt de nieuwe Pegasus zo goed?
De Pegasus is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van de voorgaande versie. Bij Nike draait het om de schoen zo te verbeteren, aanscherpen en aanpassen van eigenschappen en het aanbrengen van innovaties zodat de schoen nog lekkerder zit en de trainingen nog beter gaan.?? Het meest bijzondere element en waar Mo Farah zelf erg blij mee is, is de zoom Air unit onder de hiel. Deze zorgen voor een snelle afwikkeling van de voet en betere demping. Een lagere hieldrop van 10 millimeter en diepe flexibele groeven dragen bij aan een meer natuurlijke beweging. Bovendien heeft de schoen een rondere pasvorm en een zorgvuldig vervaardigd mesh dat het aantal lagen in de schoen vermindert. Zonder dat dit afdoet in steun en ademend vermogen. De reflecterende onderlaag zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens runs in het donker of op plekken waar weinig licht is. Tenslotte heeft de nieuwe Pegasus 31 een gewicht van slechts 284 gram (mannenschoen, maat 43).
 
Zichtbaar én droog
Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Pegasus 31 Flash is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Dit licht op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er ook voor dat je voeten lekker droog blijven tijdens een run door de regen. Geen natte voeten en met het ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
De Nike Air Zoom Pegasus 31 keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen, zorgt dat je zichtbaar bent!