Als hardloper ben je in deze tijd van het jaar minder goed zichtbaar. Het wordt later licht en vroeger donker. Houdt er rekening mee dat je op herfstachtige dagen in de regen vaak ook overdag niet altijd even goed te zien bent voor je medeweggebruikers. Je wilt niet van de weg gereden worden doordat medeweggebruikers je over het hoofd zien. 

Goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen, wordt gelukkig steeds makkelijker.
Je kan kiezen voor hardloopkleding met reflectiestukken of glow-in-the-dark-effecten. Dit materiaal licht op wanneer de koplampen van een auto, het licht van een lantaarnpaal of een fietser op je schijnt. Op die manier val je dus goed op bij je medeweggebruikers. Bij jouw Run2Day winkel zijn de nieuwe collecties van adidas, Nike, New Balance en Saucony weer volop op voorraad. Deze merken hebben speciale, extra zichtbare kleding in hun collectie.

Vergroot je zichtbaarheid met LED-Lampjes en een reflectievest
Met lampjes om je armen en enkels val je goed op tijdens het hardlopen. LED- lampjes zijn eenvoudig in gebruik en hebben als voordeel dat je als hardloper voor je zichtbaarheid niet afhankelijk bent van het schijnsel van naderend verkeer. Kies de kleur die jij mooi vindt en match de lampjes bij jouw hardloopoutfit.
Wil je naast opvallen ook het pad waar je op loopt beter zien? Kies dan voor de hand zaklamp van Nathan. De Nathan Zephar Fire 300 beschikt over led-verlichting waardoor het pad voor je verlicht is. Aan de achterzijde brandt tegelijkertijd een roodkleurig led-lampje zodat je ook van achteren zichtbaar bent voor je omgeving. De zaklamp houdt je eenvoudig in je hand en is volledig waterdicht. Een echte musthave voor deze herfst en winter.

Reflectievesten
Een apart reflectievest vergroot je zichtbaarheid flink. De pasvorm is door de jaren heen aanzienlijk verbeterd. Waar de reflectiehesjes eerst om je lichaam heen zwabberde en van niet goed ademend materiaal waren gemaakt, zijn de reflectievesten van Nathan van zo weinig mogelijk materiaal gemaakt. Hierdoor heeft het vest veel meer ademend vermogen en wordt je niet beperkt in je bewegingsvrijheid.
Er is dus geen enkel excuus meer om jezelf en je medeweggebruikers in gevaar te brengen. Zorg dat je gezien wordt! Kom snel naar jouw Run2Day winkel en laat je adviseren over het uitgebreide assortiment aan visibility producten.