Hoera, het is zomer. Lekker buiten hardlopen met de zon op je bol en een verkoelend briesje door je haar. Run2Day heeft wederom een super collectie samengesteld waarmee je de hele zomer door kunt.

De nieuwe collecties vind je bij alle 25 Run2Day winkels en online. Onze runningexperts hebben niet alleen verstand van hardloopschoenen, maar ook van de juiste hardloopkleding en accesoires. 

Hardloopkleding voor dames
Hardloopkleding moet lekker zitten. Niets is irritanter dan hardloopshorts waar je schuurplekken van krijgt. Met zorg hebben wij shorts en shirts voor dames geselecteerd. 
Dames hardloopkleding collectie

Hardloopkleding dames

Hardloopkleding voor heren
Met een fijne hardloopoutfit geniet je nóg meer van je run. Hardloopkleding is gemaakt van speciale materialen die warmte en transpiratie zo reguleren dat jij comfortabel en lekker kunt blijven rennen.
Heren hardloopkleding collectie

Hardloopkleding heren

Hardloopschoenen voor dames
Op de juiste hardloopschoenen voor jou loop je niet alleen het lekkerst, je voorkomt er ook blessures mee die gerelateerd zijn aan het hardlopen. Wil je meer informatie over hardloopschoenen? Ga dan naar één van onze winkels en doe de hardloopanalyse.
Dames hardloopschoenen collectie

Hardloopschoenen dames

Hardloopschoenen voor heren
Om je de beste kwaliteit te kunnen bieden vind je in ons heren hardloopschoenen van gerenomeerde hardloopmerken zoals New Balance, ASICS, adidas, Nike, Mizuno, HOKA ONE ONE, Brooks en Saucony.
Heren hardloopschoenen collectie

Hardloopschoenen heren