Of je nou in een drukke stad hardloopt, of op een onverlichte weg in de polder: je zichtbaarheid is letterlijk van levensbelang. 

In het najaar ben je als hardloper slechter zichtbaar dan in de zomer. 's Ochtends wordt het laat licht, als je thuis komt uit je werk is het al donker, en op herfstachtige dagen ben je in de regen vaak ook overdag niet altijd even goed te zien voor je medeweggebruikers. En dat terwijl je in het drukke verkeer van de stad of op de verlaten polderweggetjes waar automobilisten vaak flink het gas induwen liever niet over het hoofd gezien wilt worden.

Goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen wordt gelukkig steeds makkelijker én steeds mooier! Er komen meer producten in ons assortiment die je daarbij kunnen helpen. Met een zichtbaarheidsvest over je hardloopkleding bijvoorbeeld, vergrootje je zichtbaarheid flink. En nee de wegwerkers hesjes van vroeger zijn passe! Mooie hesjes waarvan je niet eens merkt dat je m draagt en toch beter zichtbaar bent dan ooit te voren.
Vind je een extra item over je hardloopkleding toch vervelend dan is er bijvoorbeeld van Nike, Puma en Saucony hardloopkleding waar verlichting in op is genomen. Actieve verlichting verwerkt in de jacks zorgen ervoor dat je gezien wordt tijdens jouw rondje hardlopen. 

In onze 25 Run2Day winkels hebben we voor jou hebben een ruim assortiment aan zichtbaarheidsartikelen geselecteerd zodat je op een veilige manier je hardlooprondje kunt maken.

Met dit assortiment durven wij jou met een gerust gevoel de weg op te sturen om een heerlijk rondje te hardlopen! Zichtbaarheid SHOPPING GUIDE

Tips voor hardlopen tijdens de donkere wintermaanden:
- Zorg naast reflectie ook voor actieve verlichting tijdens het hardlopen. Een fietser zonder verlichting ziet je als je zonder actieve verlichting loopt nog steeds niet goed
- Wist je dat lampjes op de hak van je schoenen veel meer opvallen omdat de bewegingsuitslag groter is dan bij je armen. Hierdoor zien medeweggebruikers je nog beter!
- Wees tijdens het hardlopen altijd alert op het verkeer om je heen, hoeveel verlichting je ook draagt, sommige andere weggebruikers willen je gewoon niet zien
- Neem je mobiele telefoon mee tijdens het hardlopen of iets waar je gegevens op staan
- Vermijd donkere afgelegen gedeeltes of ga samen hardlopen als je toch perse in dat rustige park van je rondje hardlopen wilt genieten