Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Brooks Ghost 15

Brooks Ghost 15

De Brooks Ghost behoort al enige jaren tot de meest verkochte hardloopschoenen binnen de Run2Day collectie en is al jaren een “zekerheidje” voor neutrale lopers. Inmiddels is het alweer de 15e versie, waarbij zowel het upper als de zool iets gewijzigd zijn.

Brooks Ghost 15

Brooks Ghost 15

De zool


De demping in de tussenzool van de Ghost 15 bestaat volledig uit DNA Loft materiaal. Ten opzichte van versie 14 is het gebruikte foam 10% lichter en voelt het zachter en comfortabeler aan. Strategisch geplaatste groeven in de zool zorgen voor een natuurlijke en soepele afwikkeling.

 

Het bovenwerk


Het bovenwerk is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos engineered dubbel jaquard mesh. Het mesh materiaal valt soepel rond de voet, zorgt voor een mooie combinatie van stretch en stevigheid en voelt zacht aan. Doordat het materiaal aan de binnenzijde volledig naadloos is blijft de Ghost 15 gedurende het hardlopen comfortabel aanvoelen. Door strategisch geplaatste overlays zal de schoen de midvoet nog beter omsluiten. De kraag van de schoen is net als bij eerdere versies zacht om het comfort te vergroten. Reflectiedetails op het bovenwerk vergroten de zichtbaarheid tijdens runs in het donker.

Shop onze Brooks collectie

Brooks Ghost 15

Geschikt voor


De Brooks Ghost 15 is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een hardloopschoen die elke dag comfortabel aanvoelt ongeacht de training die je op het programma hebt staan.

Shop de Brooks Ghost 15

This is default alt image