Powerbar run2day

Powerbar

Een marathonloper uit Canada verloor in 1983 slechts enkele kilometers voor de finish de leiding, toen zijn lichaam geen energie meer had. Deze ervaring greep hem zo aan, dat hij een oplossing moest vinden. Hij mengde enkele en meervoudige koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere ingrediënten samen en vormde daaruit de eerste PowerBars.
Na 3 jaar en het bereiden van honderden repen van verschillende samenstelling, was een unieke vetarme reep met een perfecte balans van koolhydraten, vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten een feit. Sportvrienden testten de reep en merkten een aantoonbare verbetering van de prestaties. De repen werden al snel onmisbaar onder top wielrenners, atleten en triatleten. Hun gebruik verspreidde al snel naar andere sporten. 
 
De vraag naar PowerBar groeide zo snel, dat de PowerBar producten nu gedistribueerd worden in meer dan 40 landen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor voeding, energie en optimale prestatie.

Sportrepen moeten makkelijk weghappen, gels makkelijk wegdrinken en sportdranken moeten goed verdragen worden door de maag en mogen niet te zoet zijn.
Belangrijk in onze filosofie is dat de sporter kan rekenen op een eerlijk en goed advies met betrekking tot het gebruik van sportvoeding en sportverzorgende producten. 

Op deze pagina vind je alle Powerbar sportvoeding uit het assortiment van Run2Day. Wil je meer weten over sportvoeding, wat wanneer te gebruiken en hoeveel ga dan even naar onze sportvoeding advies pagina.
 
U bent bij: Home/Onze merken/Powerbar
Sorteer op: