Chat with us, powered by LiveChat

ASICS Celebration Of Sport

ASICS - CELEBRATION OF SPORT

ASICS lanceert de CELEBRATION OF SPORT collectie. Deze bijzondere collectie bestaat uit een groot aantal modellen van ASICS, in dit speciale jasje gestoken. Een Olympisch jasje welteverstaan, want deze lijn is een ode aan de Spelen in Parijs die binnenkort van start gaan.

ASICS SUPERBLAST 2

ASICS SUPERBLAST 2

SOUND MIND IN A SOUND BODY


Het Japanse merk draagt al jaren een belangrijk motto uit, verpakt in de naam ASICS: Anima Sana In Corpore Sano of a Sound Mind in a Sound Body. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat basismotto valt prachtig samen met deze collectie en de komende Olypische Spelen. Het thema van deze Spelen is namelijk Games Wide Open, waar positiviteit en inclusiviteit, en daarmee de mentale gezondheid van de mens centraler dan ooit zullen staan.

SHOP DE CELEBRATION OF SPORT COLLECTIE


Celebration Of Sport

DE COLLECTIE


De opvallende kleurstellingen van de CELEBRATION OF SPORT collectie bevatten veel geel, een kleur geassocieerd met optimisme en hoop. Hoop om daarmee zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun geestelijke en fysieke gezondheid te verbeteren door sport. Daarnaast is het een dikke knipoog naar de lichtstad Parijs, met zijn prachtige kleuren tijdens de zonsopgang en ondergang.

De collectie zal ongetwijfeld opvallen deze zomer bij Olympische atleten van diverse sportonderdelen. Maar hij is er vanzelfsprekend ook voor het grote publiek. Dus help mee om de positieve boodschap van ASICS uit te dragen op jouw favoriete model van de CELEBRATION OF SPORT collectie.

Shop de collectie