Chat with us, powered by LiveChat

EXPLORE PERFECTION

This is default alt image

OPTIMALE PRESTATIE VOOR BUITENSPORTLIEFHEBBERS


COROS is een technologiebedrijf voor topsport dat atleten helpt te trainen om op hun best te presteren. Voor COROS draait alles om buiten, bergen en een gepassioneerde actieve levensstijl. Ze combineren hoogwaardige hardware met innovatieve technologie om duursporters de uitrusting te bieden waarop ze vertrouwen in de meest extreme omgevingen ter wereld. Geavanceerde technologie met een efficiënte en intuïtieve gebruikerservaring staat centraal – wanneer je een COROS-product gebruikt, weet je dat je een hulpmiddel krijgt dat door de atleet is ontworpen, getest en geperfectioneerd voor de atleet.

Coros

DE VERSCHILLENDE COROS MODELLEN


This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image

WELK HORLOGE IS GESCHIKT VOOR MIJ?


Ben je een hard core trailrunner of ben je net begonnen met hardlopen en zoek je een hardloophorloge die bij je past? Dan zijn er een hoop opties waaruit je kunt kiezen om je doelen te bereiken. COROS biedt verschillende modellen aan. Voor ieder hardloopniveau is er een hardloophorloge die je bij iedere stap, kilometer of hardloopwedstrijd kan begeleiden.

 

Voor een uitgebreid advies en het testen van de verschillende modellen adviseren we je om eens langs een van onze winkels te gaan. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag bij de keuze van jouw COROS horloge.