Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Dam tot Damloop Home Edition bij Run2Day

De Dam tot Damloop Home Edition gaat een hele speciale editie worden. De behoefte om aan een evenement deel te nemen is nog nooit zo groot geweest. De spanning die het opspelden van het startnummer met zich meebrengt tot het startschot.

Helaas moeten we nog even wachten met de super gezellige sfeer die de Damloop met 45.000 deelnemers en 250.000 toeschouwers altijd weet te realiseren. Wel willen wij jou als deelnemer aan de Dam tot Damloop Home Edition de gelegenheid geven om vanuit onze winkels in Almere, Amsterdam of Utrecht te starten.

Vanuit de winkels ligt er een route van 5EM of 10EM. Deze kun je met je loopmaatje, hardloopgroep of alleen hardlopen. Om 10:30 uur starten we met maximaal 50 deelnemers écht voor de winkel weg. Selecteer de winkel waar je wilt lopen en selecteer of je bij de eerste start om 10:30 uur mee wilt lopen of op een willekeurig tijdstip op de dag

Extra informatie: Je kunt vanuit de winkel starten vanaf 10:00 uur. Voor 18:00 uur dien je terug te zijn in de winkel. Je mag dus zelf bepalen hoe laat je start. Spullen kun je op eigen risico achterlaten in de winkel. Als je finisht staat er een hapje en een drankje klaar. Je startnummer is geld waard! Met je startnummer krijg je 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen en/of 20 euro korting bij een minimale aanschaf van 100 euro. Je loopt de route vanuit de winkel op eigen risico. De route is niet afgezet.
Dam tot Damloop Home Edition bij Run2Day

Inschrijving is gesloten


Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, waardoor het inschrijven niet meer mogelijk is.
Wij wensen je succes met jouw Dam tot Damloop Home Edition!