Chat with us, powered by LiveChat
Hardlopen met verlichting

Zorg dat je gezien wordt tijdens het hardlopen


Of je nou in een drukke stad hardloopt, of op een onverlichte weg in de polder: je zichtbaarheid is letterlijk van levensbelang.

In het najaar ben je als hardloper slechter zichtbaar dan in de zomer. 's Ochtends wordt het laat licht, als je thuis komt uit je werk is het al donker, en op herfstachtige dagen ben je in de regen vaak ook overdag niet altijd even goed te zien voor je medeweggebruikers. En dat terwijl je in het drukke verkeer van de stad of op de verlaten polderweggetjes waar automobilisten vaak flink het gas induwen liever niet over het hoofd gezien wilt worden.

Reflectie & verlichting vests


Goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen wordt gelukkig steeds makkelijker én steeds mooier! Er komen meer producten in ons assortiment die je daarbij kunnen helpen. Met een zichtbaarheidsvest over je hardloopkleding bijvoorbeeld, vergroot je je zichtbaarheid flink. En nee de wegwerkers hesjes van vroeger zijn passe! Mooie reflectie vests met actieve verlichting waarvan je niet eens merkt dat je 'm draagt en toch beter zichtbaar bent dan ooit te voren.

Assortiment verlichting bij Run2Day


In onze Run2Day winkels hebben we voor jou hebben een ruim assortiment aan zichtbaarheidsartikelen geselecteerd zodat je op een veilige manier je hardlooprondje kunt maken. Ook in veel hardloopkleding voor de koude en donkere maanden zit veel reflectiemateriaal verwerkt.

Hardlopen met verlichting

Shop onze kleding met reflectie

-
-

Tips voor hardlopen tijdens de donkere wintermaanden


- Zorg naast reflectie ook voor actieve verlichting tijdens het hardlopen. Een fietser zonder verlichting ziet je als je zonder actieve verlichting loopt nog steeds niet goed.

- Wist je dat lampjes om je enkels veel meer opvallen omdat de bewegingsuitslag groter is dan bij je armen. Hierdoor zien medeweggebruikers je nog beter!

- Wees tijdens het hardlopen altijd alert op het verkeer om je heen, hoeveel verlichting je ook draagt, sommige andere weggebruikers willen je gewoon niet zien.

- Neem je mobiele telefoon mee tijdens het hardlopen of iets waar je gegevens op staan.

- Vermijd donkere afgelegen gedeeltes of ga samen hardlopen als je toch per se in dat rustige park van je rondje hardlopen wilt genieten.