Chat with us, powered by LiveChat
This is default alt image


Je traint hard en verlegt constant je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Geen stramme kuiten, blessures aan je scheenbeen of zeurende achillespezen meer. Draag Herzog PRO Sport Compressiekousen en haal alles uit je sportprestaties.

This is default alt image

HERZOG & RUN2DAY ZIJN ER VOOR JOU


Wil je beginnen met hardlopen, of loop je al een tijdje en wil je graag verder of sneller lopen? Dan is het belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op overbelasting en blijf je genieten van je runs. Onze schema's helpen je op weg. Dit zijn allemaal schema’s met een verantwoorde opbouw.

This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image

GA HADLOOPBLESSURES TEGEN MET HERZOG PRO SPORT COMPRESSIEKOUSEN


Hardlopen is een belastende sport die veel van het lichaam vraagt. Veel hardlopers krijgen te maken met scheenbeenblessures, stijve achillespezen of pijntjes aan de kuit. Herzog PRO Sport Compressiekousen zijn perfect bij het voorkomen of verminderen van deze typische hardloopblessures.

HERZOG PRO KOUSEN


Tijdens het hardlopen vang je bij elke landing wel tot drie keer je eigen lichaamsgewicht op. Spierpijn of stijfheid in de kuiten is vaak het eerste signaal dat je lichaam een beetje extra support nodig heeft. Door het dragen van Herzog PRO Sport Compressiekousen steun en stimuleer je je kuitspieren. Het speciale drukverloop van de kous zorgt ervoor dat de schokbelasting op het onderbeen efficiënter wordt opgevangen. Hierdoor ontstaat er minder spierschade en ervaar jij minder spierpijn. Ook zorg je voor minder trekkrachten aan je achillespezen en je scheenbeenvlies.

WAT MAAKT HERZOG UNIEK?


Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen met de perfecte pasvorm hebt. Veel compressiemerken bieden hun kousen aan op basis van schoenmaat of dikste kuitomvang. Dat is eigenlijk best vreemd… Een ranke marathonloper heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat. Bij Run2Day zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van Herzog kousen.

Shop onze Herzog collectie

HERZOG PRO COMPRESSIE ENKELSOKKEN


Ken je de Herzog Compressie Enkelsokken al? Deze fijne sportsokken geven ondersteuning aan de voetboog en verminderen klachten aan de peesplaat. Bovendien voorkomen Herzog enkelsokken klachten aan de hiel (hielspoor) en verminderen ze vochtophoping.

HERZOG PRO COMPRESSION SHORTS


Lies- en hamstringblessures ontstaan vaak bij explosieve bewegingen: fel aanzetten, sprinten of abrupt afremmen. De Sport Compression Shorts van Herzog Medical levert een gedoseerde compressie waardoor blessures worden voorkomen en het herstel wordt bespoedigd. Dankzij drie opmeetpunten is deze compressiebroek exact afgestemd op de beencontour van de sporter.

HERZOG ACTIVE COMPRESSIEKOUS


De Active Compressiekous is uitermate geschikt voor tijdens het wandelen. Door het zachte voetbed en de vocht afvoerende eigenschappen is deze kous ideaal om sneller te herstellen en bekende wandelblessures te voorkomen

MEDISCH BEWEZEN


Herzog producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. Herzog Medical is voortdurend in gesprek met (top)sporters en medici. Heb je vragen of wil je meer achtergrondinformatie? www.herzogmedical.com