Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Header HOKA Mach 6

HOKA Mach 6

De HOKA Mach 6 is een neutrale dagelijkse trainer met een snel karakter. Het is een veelzijdige schoen die je gebruikt voor je duurlopen, maar ook voor tempo runs en tempowisselingen. Voor afstanden van 5km tot ongeveer een halve marathon is dit een zeer geschikte vlotte schoen voor hardlopers die zonder carbonplaat willen trainen of racen.

HOKA Mach 6

HOKA Mach 6

Middenzool


Een van de opvallende veranderingen die de schoen sinds het vorige model heeft ondergaan betreft de middenzool. Het materiaal bestaat nu geheel uit Supercritical EVA-foam. Deze blend van EVA-materiaal gaat langer mee, is goed te recyclen en beter bestand tegen vocht dan regulier EVA. Het zorgt daarnaast voor uitstekende responsiviteit. De schoen heeft met deze update een fijne bounce waar de versie 5 steviger aanvoelde door de stuggere onderste laag. De vorm behoudt zijn vertrouwde rocker en lage drop maar heeft een slankere curve.

Bovenwerk


Het bovenwerk bestaat uit een dubbele laag jacquard mesh materiaal. Het zorgt voor optimale regulatie van vocht en warmte, en voor een comfortabele ondersteuning van de voet. De tong van de schoen is vastgemaakt aan het bovenwerk om te zorgen dat deze netjes op zijn plek blijft zitten. Deze is dun en ultralicht. De hielkap is vrij rigide voor extra steun en stabiliteit. De wanden zijn zacht gevoerd om druk op de hiel te voorkomen.

Shop onze HOKA collectie

HOKA Mach 6

Slijtzool


In tegenstelling tot de vorige versie is de slijtzool van de Mach 6 voorzien van een ruime hoeveelheid slijtvast durabrasion rubber, verdeeld over de belangrijkste zones van de onderzijde van de schoen. Deze laag komt de duurzaamheid van de schoen ten goede en zorgt voor solide grip, tractie en wendbaarheid.

Specs


Drop: 5mm
Gewicht: 189g (dames) 232g (heren)

Shop de HOKA Mach 6

This is default alt image