Maurten sportvoeding

Maurten, niet zomaar een sportdrank


Atleten hebben altijd geworsteld om hun lichaam van brandstof te voorzien.

In de jaren zestig beseften wetenschappers dat het drinken van koolhydraatoplossingen tijdens inspanning de prestaties verhoogde. Met een mengsel van suiker, zouten en limonade werd de eerste sportdrank geboren.

Maar koolhydraatdranken kunnen problemen veroorzaken. Onze magen kunnen niet goed omgaan met hoge suikerconcentraties - vaak resulterend in het langzamer legen van de maag en maag- en darmklachten.

Maurten heeft een nieuw assortiment sportbrandstoffen gelanceerd, waarbij zij de hydrogeltechnologie hebben gebruikt om koolhydraatrijke en natuurlijke sportdranken en energiegels te ontwikkelen die ons lichaam kan verdragen.

Cafeïne smaakt bitter. De sportvoedingsindustrie heeft van oudsher geprobeerd de bitterheid in gels te verbergen door smaken en zuur toe te voegen, of gewoon door een laag cafeïnegehalte. Maar toegevoegde kunstmatige smaken helpen je niet sneller te gaan.

Maurten Gel-100 complete box (12 stuks) van is 's werelds eerste energiegel. Een gewaagde verklaring, maar waar! Technisch gezien zijn traditionele "gels" water en koolhydraten gemengd in stropen, vaak gevuld met smaken en conserveermiddelen.

Als je zowel hydratatie als veel energie wilt, is dit het product voor jou. Een portie bevat 40 gram koolhydraten (500 ml). Gebruik het voor, tijdens en / of na je activiteit. De Drink Mix 160 bevat 40 gram koolhydraten wanneer gemengd in 500 ml water.

's Werelds meest koolhydraatrijke sportdrank. Op grote schaal gebruikt door de beste hardlopers ter wereld. Het bevat 80 gram koolhydraten per portie (500 ml). Kan voor, tijdens en / of na je activiteit worden gebruikt.

GEL 100 is een geconcentreerde koolhydraatoplossing ingekapseld in een biopolymeermatrix. Het bestaat uit een unieke mix van glucose en fructose (verhouding van 0,8: 1) die opnames tot 100 gram koolhydraten per uur mogelijk maakt. Kan voor, tijdens en / of na je activiteit worden gebruikt.

Maurten sportvoeding

Gebaseerd op alleen natuurlijke ingrediënten


De hydrogeltechnologie stelt Maurten in staat om het gebied van sportbrandstof opnieuw te definiëren. Als eerste kwamen de sportdranken Drink Mix 160 en Drink Mix 320.

Tweemaal zoveel energie - de Drink Mix 320 bevat bijna 14 procent - of 80 gram - koolhydraten na het mengen. Dat is ongeveer twee keer zoveel koolhydraten als het lichaam eerder dacht te kunnen verdragen.

Geen toegevoegde smaak - bij Maurten is men niet onder de indruk van kunstmatige smaakstoffen. Je kunt zien wat je krijgt aan de smaak van de drankmixen.

Schoon - geen toegevoegde kleurstoffen of conserveermiddelen. De sportdranken van Maurten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Niets meer en niets minder dan wat nodig is.