Chat with us, powered by LiveChat
Maurten sportvoeding

Maurten, niet zomaar een sportdrank


Atleten hebben altijd geworsteld om hun lichaam van brandstof te voorzien.

In de jaren zestig beseften wetenschappers dat het drinken van koolhydraatoplossingen tijdens inspanning de prestaties verhoogde. Met een mengsel van suiker, zouten en limonade werd de eerste sportdrank geboren.

Maar koolhydraatdranken kunnen problemen veroorzaken. Onze magen kunnen niet goed omgaan met hoge suikerconcentraties - vaak resulterend in het langzamer legen van de maag en maag- en darmklachten.

Maurten heeft een nieuw assortiment sportbrandstoffen gelanceerd, waarbij zij de hydrogeltechnologie hebben gebruikt om koolhydraatrijke en natuurlijke sportdranken en energiegels te ontwikkelen die ons lichaam kan verdragen.

Van cafeïne is aangetoond dat het de alertheid bevordert en de waargenomen inspanning en pijn vermindert. De Drink Mix 320 CAF 100 kan worden gebruikt voor het opbouwen van cafeïne - alleen of samen met andere cafeïnebronnen om tijdens het sporten voldoende cafeïne tot je te nemen.

De Drink Mix 320 CAF 100 heeft het allemaal. Maurten Drink Mix 320 CAF 100 bevat geen toegevoegde zuren, kleurstoffen of smaakstoffen. Door gebruik te maken van de hydrogel-technologie is Maurten erin geslaagd de bitterheid van cafeïne te verbergen. De Drink Mix 320 CAF 100 bevat 100 mg cafeïne per verpakking.

Als je zowel hydratatie als veel energie wilt, is dit het product voor jou. Een portie bevat 40 gram koolhydraten (500 ml). Gebruik het voor, tijdens en / of na je activiteit. De Drink Mix 160 bevat 40 gram koolhydraten wanneer gemengd in 500 ml water.

's Werelds meest koolhydraatrijke sportdrank. Op grote schaal gebruikt door de beste hardlopers ter wereld. Het bevat 80 gram koolhydraten per portie (500 ml). Kan voor, tijdens en / of na je activiteit worden gebruikt.

GEL 100 is een geconcentreerde koolhydraatoplossing ingekapseld in een biopolymeermatrix. Het bestaat uit een unieke mix van glucose en fructose (verhouding van 0,8: 1) die opnames tot 100 gram koolhydraten per uur mogelijk maakt. Kan voor, tijdens en / of na je activiteit worden gebruikt.

Maurten sportvoeding

Gebaseerd op alleen natuurlijke ingrediënten


De hydrogeltechnologie stelt Maurten in staat om het gebied van sportbrandstof opnieuw te definiëren. Als eerste kwamen de sportdranken Drink Mix 160 en Drink Mix 320.

Tweemaal zoveel energie - de Drink Mix 320 bevat bijna 14 procent - of 80 gram - koolhydraten na het mengen. Dat is ongeveer twee keer zoveel koolhydraten als het lichaam eerder dacht te kunnen verdragen.

Geen toegevoegde smaak - bij Maurten is men niet onder de indruk van kunstmatige smaakstoffen. Je kunt zien wat je krijgt aan de smaak van de drankmixen.

Schoon - geen toegevoegde kleurstoffen of conserveermiddelen. De sportdranken van Maurten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Niets meer en niets minder dan wat nodig is.