Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

MIZUNO TEST TOUR GECANCELD


Vanwege de uitbraak van het Corona virus is het Muzuno test event gecanceld. Inschrijven is dus ook niet mogelijk. We hopen tzt met nieuwe data te komen. Bedankt voor het begrip.

Mizuno Test-Event: take your pick!

XPOP vs. WAVE PLATE:
Maak kennis met de nieuwe ontwikkeling binnen Mizuno: XPOP! Mizuno is bezig met een totale herontwikkeling in haar hardloopschoenen: naast de vertrouwde Wave Plate technologie, heeft Mizuno meerdere modellen in de collectie met XPOP: een vernieuwde PU tussenzool, die nog meer comfort levert en het gevoel geeft alsof je zweeft. Aan jou de keus: waar ga je voor?! Take Your Pick!
Run2Day kledingadvies

Kom testen en geef je mening


Tijdens het Mizuno Test-Event krijg je de mogelijkheden om verschillende testschoenen van Mizuno te proberen. Je mag de schoenen in de winkel proberen of de gehele dag meenemen voor een run, mits je ze voor sluitingstijd weer inlevert. Vanuit Mizuno is er een expert aanwezig die je alle ins- en outs kan vertellen over de schoenen en de nieuwste ontwikkelingen.

Laat je ter plekke een review achter over de geteste schoenen, dan maak je kans op een gratis Mizuno hardloopschoen + kledingpakket t.w.v. 250 euro! Tevens krijg je bij aankoop van een Mizuno schoen een leuke goodie cadeau. Dus geef je mening en kom Mizuno proberen!