Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

De meest Amsterdamse hardloopschoen ooit. Een hardloopschoen met de grachtengordel ingeweven op de neus en de stadsplattegrond geprint op de inlegzolen. Dat is Mizuno’s eerbetoon aan de stad waar op 16 oktober alweer de 46ste TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Op de hiel van de Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam Marathon staat in creatieve kapitalen het woord AMSTERDAM.

Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

Bovenwerk


Het van duurzame materialen gemaakte engineered mesh, waarvan het bovenwerk is gemaakt, is ademend maar stevig zodat het langer mee kan gaan. De padding in de hielkap en tong zijn gemaakt van zacht en stevig materiaal om de voet extra comfort en ondersteuning te geven. Het klassieke vetersysteem garandeert een perfecte pasvorm.

Shop onze dames & heren Mizuno collectie

Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

De zool


In de flexibele zool vinden we een 2 mm dikkere laag ENERZY-foam dan het vorige model, zodat je nog meer demping en schokabsorptie kan ervaren in combinatie met een hoge energie teruggave. Tussen de twee lagen van dit foam vind je de Wave Plate, het handelsmerk van Mizuno. Deze stevige plastic plaat zorgt voor een stabiel platform en meer veerkracht tijdens de afzet. De Carbon rubberen zool is extreem slijtvast geeft een goede grip voor op het asfalt of onverharde wegen.

Shop de Mizuno Wave Rider 26 Amsterdam

This is default alt image