Chat with us, powered by LiveChat

Garmin Forerunner 745 Black

Garmin

Garmin Forerunner 745 Black

Deze GPS-hardloopwatch is gemaakt voor hardlopers en triatleten. Met vooraf geladen activiteitenprofielen voor fietsen en zwemmen kun je trainingsroutines afwerken. 

Lees meer
MerkGarmin

Garmin Forerunner 745 Black
Verbreek je persoonlijk record met Forerunner® 745. Deze GPS-hardloopwatch is gemaakt voor hardlopers en triatleten zoals jij die gedetailleerde trainingsstatistieken en workouts op het toestel nodig hebben, plus smartwatch functies zoals muziek, contactloze betalingen en meer. Met vooraf geladen activiteitenprofielen voor fietsen en zwemmen kun je trainingsroutines afwerken en met het multisportprofiel kun je gegevens consolideren voor de complete workouts. Om je doelen te bereiken, kun je gebruikmaken van geavanceerde fysio-functies zoals warmte- en hoogteacclimatisatie, focus van trainingsbelasting en raceprognose. Synchroniseer muziek van geselecteerde services en sla deze op je watch op voor luisterplezier zonder telefoon tijdens het hardlopen.

Ontworpen voor elke omgeving
De Forerunner 745 is gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Het toestel kan 200 hardloopsessies, fietstochten en lange zwemsessies opslaan.

Duurzaam en draagbaar
De Forerunner 745 is comfortabel voor trainingen, races en het dagelijks leven en het is de kleinste en lichtste hardloop- en triatlon-smartwatch van Garmin.

Dagelijkse workoutsuggesties
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Training effect
Bekijk hoe je workouts van invloed zijn op de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob Training Effect feedback.

Hersteltijd
Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Ingebouwde sportapps
Profiteer van ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad en open water, hardlopen op de baan en meer. Voor races en brick-workouts kun je met slechts één druk op de knop van sport wisselen.

VO2 max
Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Raceprognose
Deze gespecialiseerde tool houdt rekening met je fitnessniveau en trainingsgeschiedenis en helpt je om je racedoel te bereiken en de impact van training op je voorspelde eindtijd te zien.

Prestatieconditie
Tijdens het hardlopen analyseert Forerunner 745 je tempo, hartslag2 en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van je huidige vermogen om te presteren.

Trainingsbelasting
Deze waarde meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijkt die met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Trainingsstatus
Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met jouw training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

Fietsvermogen
Maak verbinding met een compatibele Garmin vermogensmeter (afzonderlijk verkrijgbaar) om efficiënter te fietsen met behulp van fietsdynamica, FTP en geavanceerde trainingsmethoden.

Hartslagmeter aan de pols
Verkrijg moeiteloos hartslaggegevens2, inclusief geavanceerde hartslagwaarschuwingen en andere functies, waarmee je het meeste uit je workouts kunt halen.

Hardloopdynamica
Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire3 meet de Forerunner 745 essentiële hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

MULTI-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij beter je weg vindt in uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

GARMIN COACH
Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan jouw doelen. Workouts worden direct naar de watch gesynchroniseerd.

Maak meer routes
Maak routes in onze Garmin Connect™ app4, zodat je altijd nieuwe plekken ontdekt. Of plan ze op andere platformen zoals Strava en Komoot en synchroniseer ze vervolgens automatisch met je Forerunner

Trendline™ Popularity Routing
Met behulp van de miljarden kilometers aan gegevens die hardlopers en fietsers hebben geüpload, vindt Garmin Connect de beste route en kun je kiezen uit de meeste populaire wegen (en paden).

Pulse OX Sensor
Deze polssensor5 bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus van je bloed voor een duidelijker beeld van hoe je slaapt of hoe jij je aanpast aan de hoogte.

Energiebewaking met Body Battery™
Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Tracking van mestruatiecyclus
Door de gegevens van je menstruatiecyclus bij te houden, kan je training worden aangepast om het verbeteringspotentieel te maximaliseren en kun je komende races plannen op basis van je cyclus.

Muziek op de pols
Synchroniseer afspeellijsten van specifieke muziekstreamingservices6 rechtstreeks naar je watch. De Forerunner 745 kan maximaal 500 muzieknummers opslaan.

GARMIN PAY™ contactloos betalen
Ga nog sneller langs de kassa en selecteer openbaar vervoerssystemen met de Garmin Pay contactloze betaaloplossing1 via deelnemende providers.

Smartphone meldingen
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Veiligheids- en trackingfuncties
Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties7 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

CONNECT IQ™ Store
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store8.

Synchroniseer met GARMIN CONNECT
Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

Levensduur van batterij
De batterij gaat tot 1 week mee in de smartwatch-modus en 6 uur in de GPS-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste race te doorstaan.

Features

Garmin Forerunner 745 feautures

Productvergelijkingen
Product comparison

Meer informatie
SKU00009733-62
KleurZwart
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02445-10

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Forerunner 745 Black

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden