Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

New Balance Fresh Foam X 880v13

New Balance
Fresh Foam X 880v13

De 13e versie van de onmisbare 880 van New Balance komt eraan. Hij is er weer klaar voor om je mee te nemen op vele fijne duurloopjes, moeiteloos door te schakelen naar je tempo’s en draagt je stabiel en comfortabel. Jij hoeft alleen maar te genieten met een grote G.

New Balance Fresh Foam X 880v13

New Balance Fresh Foam X 880v13

Tussenzool


Vanuit de zool gemaakt, van zacht en flexibel Fresh Foam X schuim ervaar je de fijne demping die we kennen van dit model. De voetboog wordt door de vorm van de zool ondersteund. Met deze versie is er extra steun aan zowel de binnen- als buitenzijde toegevoegd d.m.v. een strategisch geplaatste strip. Of je nu wat naar binnen of buiten valt tijdens je afwikkeling, je ervaart het aan beide kanten.

Bovenwerk


Het naadloze bovenwerk bestaat uit 50% gerecycled materiaal en heeft een strakke pasvorm. De brede tong van de schoen helpt je voet op zijn plaats te houden, een klassiek vetersysteem vult het geheel aan.

Shop onze NEW BALANCE collectie

New Balance Fresh Foam X 880v13

Slijtzool


De slijtzool is opgebouwd uit redelijk stevig rubber stukken, strategisch geplaatst om voor optimale grip te zorgen. Dit biedt ook weer een extra stukje stabiliteit ter compensatie van de zachte tussenzool.

Specs


Drop: 10mm
Gewicht: 240 gram (dames) 300 gram (heren)

Shop de New Balance Fresh Foam X 880v13

This is default alt image