Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

New Balance Fresh Foam X 880v14

New Balance
Fresh Foam X 880v14

New Balance Fresh Foam X 880v14 is een neutrale hardloopschoen. Een betrouwbare partner voor dagelijkse duurlopen en hersteltrainingen. Voor alle afstanden. Kenmerken van deze schoen zijn het lichte gewicht, de comfortabele demping en de stabiliteit.

New Balance Fresh Foam X 880v14

New Balance Fresh Foam X 880v14

Middenzool


De middenzool van de 880v14 bestaat uit vernieuwd Fresh Foam X materiaal dat in deze versie iets hoger is opgebouwd. Deze dikkere laag EVA-foam creëert extra demping maar het materiaal is onderaan de streep lichter dan voorheen. De drop is 2 mm lager, waar een natuurlijke afwikkeling van de voet mee wordt gestimuleerd. De combinatie van deze middenzool en verlaagde drop zorgt voor een zachte landing maar een directe afzet.

Bovenwerk


Het bovenwerk is van ademend engineered mesh dat voor 50% uit gerecycled materiaal bestaat. De pasvorm is redelijk breed maar niet te hoog zodat de voet toch goed omsloten wordt. De hielkap is zacht en verstevigd voor extra steun en stabiliteit. De padded tong is zacht en comfortabel. De veters blijven beschermd door verstevigde lusgaten.

Shop onze NEW BALANCE collectie

New Balance Fresh Foam X 880v14

Slijtzool


De rubberen slijtzool zorgt voor uitstekende grip en de smalle uitsparingen verspreid over de hele lengte houden het geheel zo flexibel mogelijk.

Specs


Drop: 8mm
Gewicht: 209g (dames) 270g (heren)

Shop de New Balance Fresh Foam X 880v14

This is default alt image