Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

New Balance Fuelcell platform

New Balance heeft een baanbrekend vernieuwd productplatform gelanceerd, genaamd FuelCell, dat is gebouwd om jouw run kracht bij te zetten. Het ontwerpteam bij New Balance vertraagde de ontwikkeling om jou, de atleet, sneller te maken. Van iedere 1/10 van een seconde van de biomechanica van atleten is een micro analyse gemaakt. Het idee hierachter is dat wanneer New Balance alles zou onderzoeken dat gebeurt in zo'n minuut (data, vorm, efficiëntie, custom fit, enz.) en elke aspect hiervan zou aanpakken, dat dit zou resulteren tot meer snelheid bij atleten.
New Balance Fuelcell

ONTDEK DE NEW BALANCE FUELCELL PLATFORM


De nieuwe FuelCell formulatie technologie is gemaakt door de New Balance Innovation Design Studio met het doel dat deze door atleten overal gebruikt zou worden om hun snelheid nog sneller te maken. De nieuwe FuelCell-lijn heeft de hoogste rebound eigenschappen van elk New Balance performance foam, verwerkt in de zolen.

New Balance Fuelcell Rebel
New Balance Fuelcell Propel
New Balance Fuelcell 5280


FuelCell Rebel: gemaakt voor hardlopers die klaar zijn om naar het volgende niveau te gaan, met geoptimaliseerde energieteruggave en snelheid wanneer dat nodig is. Dit gewaagde nieuwe model heeft FuelCell-technologie in de voorvoet om een high-rebound maar lichtgewicht loopervaring te creëren. Geïnspireerd door de lessen van de snelste wegrace sporters van Team New Balance, heeft de buitenzool een duidelijk tractiepatroon dat is ontworpen voor middenvoet- en voorvoetlopers. Het bovenwerk biedt een lichtgewicht maar veilige pasvorm met een ademende jacquard basislaag en Trace Fiber in de middenvoet voor veiligheid.

Shop de New Balance Fuelcell Rebel

Klaar om je naar het volgende niveau te brengen.
This is default alt image
This is default alt image
New Balance Fuelcell


FuelCell Propel: dagelijkse energieteruggave, snelheid gedemocratiseerd. De FuelCell Propel is gebouwd voor een snelle run, met behulp van het krachtige rebound FuelCell middenzoolschuim dat een unieke levendigheid onder de voeten en veerkrachtige responsiviteit levert die nodig is om hardlopers te helpen hun persoonlijke record te verbeteren. Ontworpen met een comfortabel Trace Fiber bovenwerk voor zone ondersteuning en een lichtgewicht massief rubberen en NDurance buitenzool, is deze snelle en modieuze hardloopschoen geschikt voor overal waar jouw route naartoe leidt.

Shop de New Balance Fuelcell Propel

Gebouwd voor een snelle run.
This is default alt image
This is default alt image
New Balance Fuelcell


FuelCell 5280: snelheid zonder spikes, gebaseerd op gegevens van de snelste mile runners van Team New Balance. De FuelCell 5280 heeft een multidirectionele koolstofvezelplaat die is ontworpen om de loper flexibel het eerste contact met de ondergrond aan te laten gaan voor een vervolgens superieure aandrijving bij het afzetten. De tussenzool maakt gebruik van de hoogste reboundformulering van een New Balance performance foam dat momenteel op de markt is, voor een superieure responsiviteit en datagestuurde vorming van de schoen. Een lichtgewicht en zeer functioneel Hypoknit bovenwerk zorgt voor een hoog niveau van ondersteuning waar nodig.

Shop de New Balance Fuelcell 5280

Snelheid zonder spikes.
This is default alt image
This is default alt image