Chat with us, powered by LiveChat

Garmin Fenix 6 Pro Solar

Garmin

Garmin Fenix 6 Pro Solar

Met een Power Glass lens voor opladen met zonne-energie zijn ze wekenlang actief en zijn ze altijd klaar voor gebruik. Track nieuwe activiteiten, zoals indoor klimmen, surfen en mountain biking. 

Lees meer
MerkGarmin

Garmin Fenix 6 Pro Solar
Benut de kracht van de zon met de fēnix® 6 Solar multisport GPS-watch serie. Met een Power Glass™ lens voor opladen met zonne-energie en aanpasbare Power Manager opties blijven deze smartwatches wekenlang actief en zijn ze altijd klaar voor gebruik. Track nieuwe activiteiten, zoals indoor klimmen, surfen en nieuwe opties voor mountain biking. Hou je trainingsprogressie in de gaten met performance data, inclusief training load, VO2 max, en hoogte-acclimatisatie. Bekijk uitgebreide gezondheidsfuncties en handige smart functies zoals muziekstreamen, verbeterde polshartslagmeting, Pulse Ox sensor, notificaties, contactloos betalen met Garmin.

Kwaliteit volgens ontwerp
Het robuuste en geavanceerde ontwerp heeft een groot 1,3-inch scherm. Het voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Hoogwaardige materialen
Kies een titanium, roestvrijstalen of met DLC gecoate rand naar gelang de look die bij jouw levensstijl past.

Sportapps
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Workouts met animatie
Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animatie of download meer vanuit onze online community van Garmin Connect™.

Hartslagmeter aan de pols
Ontvang hartslaggegevens1 samen met waarschuwingen als je hartslag te hoog of te laag blijft terwijl je in rust bent. Meet hoe hard je hart werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water.

Body Battery Energiemonitor
Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Tracking van hydratatie
Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, ziet je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.t.

Prestatiegegevens
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamiek, hersteladvies en meer1. Bepaal zelfs je VO2 max waarden, aangepast voor temperatuur en hoogte.

PacePro technologie
Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Power manager
Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Batterij opgeladen met zonne-energie
De levensduur van de batterij is binnen maximaal 9 dagen en wel 10,5 bij opladen met zonne-energie3 in smartwatch-modus. In de GPS-modus is de levensduur van de batterij 25 uur binnen of 28 uur bij opladen met zonne-energie4.

Ondersteuning voor multi-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC-sensoren
Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.

Pulse Ox sensor
Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Acclimatisering
Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gerelateerde Pulse Ox2, hartslag1 en ademhalingsfrequentie, zodat je ziet hoe je eraan toe bent op de huidige hoogte.

Ademhaling meten
Zie hoe je ademhaling de hele dag is, terwijl je slaapt en tijdens de ademhalings- en yoga-activiteiten.

Smartphone meldingen
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld is met een compatibel toestel.

Muziekapps
Sla tot 2000 nummers op of open streamingapps van compatibele services zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

Garmin Pay
Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Veiligheids- en trackingfuncties
Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties5 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

Connect IQ Store
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store

Features

Productvergelijkingen

 

Meer informatie
SKU00009626-m00
KleurBlauw
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02410-19

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Fenix 6 Pro Solar

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden