Chat with us, powered by LiveChat

Run2Day Race Circuit

RUN2DAY RACE CIRCUIT

Als hardlopers onder elkaar staan we zij aan zij met onze klanten. In de winkels geven we graag advies over onze producten en genieten er elke dag weer van om het met ze te hebben over onze sport. Over schema's. Races. Voeding strategieën. En net als onze klanten vind je ons in het startvak, langs het parcours en aan de finishboog. Niet gek dus dat we het hele jaar door verbonden zijn aan een groot aantal hardloopevenementen, zowel grote sponsorschappen als de Dam tot Damloop en Amsterdam Marathon als kleine samenwerkingen met lokale evenementen. Dit jaar geven we daar extra vorm aan door het Run2Day Race Circuit.

Wat is het?


Het hele jaar door zijn we in combinatie met een aantal van de merken die we voeren als sponsor verbonden aan 10 minder bekende, maar unieke lokale hardloopwedstrijden. Een mix van baanwedstrijden, trailevenementen en wegwedstrijden. We zullen deze evenementen in de spotlights zetten door het inzetten van pacers, het organiseren van schoenentests en er extra aandacht aan te besteden via onze social kanalen.

Mee doen?


Jij kunt meedoen aan ons Run2Day Race Circuit en Nederland dit jaar op een andere manier ontdekken. Als je je inschrijft voor deze gevarieerde hardloopraces en je daarnaast ook bij het circuit registreert, krijg je een goed gevulde goodiebag samengesteld door ons en de merken die we voeren, als je aan minstens 4 events hebt deelgenomen.

EVENTS


Wil jij kans maken op een goodiebag? Zorg er dan voor dat je niet alleen jezelf inschrijft voor de events, maar ook dat je het formulier op deze pagina invult.

This is default alt image

Engelen Run

Zondag 23 juni 2024, Den Bosch

This is default alt image

Baanwedstrijd Breda

Vrijdag 16 augustus 2024, Breda

This is default alt image

4 Mijl van Assen

Zaterdag 21 september 2024, Assen


This is default alt image

Molenhoeks Makkie

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2024, Molenhoek

This is default alt image

Haagse Duinentrail

Zaterdag 9 november 2024, Den Haag

This is default alt image

Kerstmannenloop Amersfoort

Vrijdag 20 december 2024, Amersfoort

Inschrijfformulier


Vul onderstaand formulier in en schrijf jezelf daarnaast ook nog in bij het event zelf.Run2Day's Race Circuit

Run2Day's Race Circuit