Run2Day Life

Je begint met hardlopen omdat je aan je conditie wilt werken en je fitter wilt voelen. En omdat het lekker gemakkelijk is: schoenen aan en gaan! Het lijkt simpel, toch hebben beginnende lopers, maar ook de ervaren kilometervreters veel vragen. Logisch, elke eerste stap is lastig en ben je die eerste stap voorbij dan kom je weer voor andere stappen te staan binnen het hardlopen. Goed advies, de antwoorden op de meeste vragen, maar ook inspiratie en motivatie delen wij met jou.....Run2Day Life!


Hardloopadvies
Hardloopschoenen moeten goed zitten en mogen geen belemmering zijn tijdens jouw rondje hardlopen of wedstrijd. Welke schoen past bij mij en hoe lang doe ik met een hardloopschoen. Veel gestelde vragen waar we binnen Run2Day het passende antwoord op hebben. Kledingadvies voor elk seizoen, de juiste voeding tijdens je training of wedstrijd.  

Run2Day Showroom
Met de juiste spullen navigeer je soepel van start naar de finish! Of het nu van je voordeur en terug is, of vanaf de start naar de finish 42km verderop, dat maakt geen verschil. Je wilt goede schoenen, een mooie en vooral functionele outfit. Run2Day zoekt altijd naar de beste collecties voor jou! Mix and Match de leukste hardloopartikelen en jij bent klaar voor je training en-/of wedstrijd.


Run2Day Training
Twee cliches die ook voor hardlopen gelden: elk begin is moeilijk en een goede voorbereiding is het halve werk. Ben je net begonnen met hardlopen en heb je na een paar minuten al het gevoel dat je een hoofd hebt als een tomaat en nauwelijks vooruit komt? No worries, dat hoort erbij. Hou vol en je merkt snel dat je went aan de inspanning. Het wordt steeds makkelijker. Echt als je twee tot drie keer per week traint boek je het snelst resultaat. Onze trainingsschema's zijn zorgvuldig gemaakt om zo goed mogelijk het hardlopen op te bouwen.

Run2Day evenementen
De leukste hardloopevenementen vind je bij Run2Day! Wij zijn on the road met onze collega's om te helpen bij de hardloopevenementen bij jou in de buurt of organiseren deze zelf in en rondom onze winkels. Betrokkenheid met onze klanten en toekomstige klanten. Run2Day maakt hardlopen nog leuker!Run2Day magazine
Bij het maken van ons Run2Day Magazine komt steeds een ding weer naar voren: Plezier is de sleutel! Vier maal per jaar kun je jouw gratis Run2Day magazine ophalen in een van de Run2Day winkels, krijg je het met je online-bestelling thuisgestuurd of ontvang je het tijdens een van de hardloopevenementen waar wij betrokken zijn. De beste hardloopschoenen, leukste en meest functionele kledingcollecties voor het juiste seizoen, hardloopschema's, de mooiste hardloopevenementen, en andere hardlopers die hun ervaringen delen in het leukste hardloopmagazine van Nederland! Uitgebreide reportages van het Run2Day Magazine vinde je op www.Run2DayMagazine.nl
 

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram