Chat with us, powered by LiveChat

Saucony Hurricane 24

Saucony Hurricane 24

De Saucony Hurricane 24 is een antipronatie hardloopschoen voor je dagelijkse trainingen. Hij is breed in te zetten voor hardlopers die extra support willen ervaren. Hij heeft maximale demping om je gevoel van comfort naar een hoger niveau te tillen.

Saucony Hurricane 24

Saucony Hurricane 24

Middenzool


De middenzool is opgebouwd uit 2 soorten foam: licht en zacht PWRRUN PB foam en wat steviger, dus stabieler PWRRUN EVA materiaal. Deze combinatie zorgt voor goede energieteruggave en schokdemping. Center Path- technologie zorgt door een breder platform voor stabiliteit. Hogere zijwanden, een asymmetrisch profiel en een rockervorm laten je soepel door je passen heen bewegen.

Bovenwerk


Het ventilerende mesh bovenwerk bestaat uit Saucony’s veelgebruikte FORMFIT-technologie, dat zorgt dat het bovenwerk samenwerkt met de wanden van de tussenzool en het voetbed. Zo ontstaat een perfecte lockdown van de voet doordat hij in een soort kuipje komt te staan. Dit biedt steun en stabiliteit.

SHOP ONZE SAUCONY COLLECTIE


Saucony Hurricane 24

Slijtzool


De slijtzool bestaat uit strategisch geplaatste rubberen stukken die zorgen voor goede grip en tractie onder alle omstandigheden.

Specs


Drop: 6mm
Gewicht: 279gr (dames)
Gewicht: 302gr (heren)

Shop de Saucony Hurricane 24