Chat with us, powered by LiveChat

Saucony Triumph 17 dames

Saucony

Saucony Triumph 17 dames

Gratis verzending

Lees meer
Meer informatie

Saucony Triumph 17 Dames

De Triumph Saucony is al jaren het boegbeeld van Saucony. Waar er bij vorige updates sprake was van subtiele wijzigingen is er nu voor gekozen de schoen op diverse punten aan te passen. Dit heeft geleid tot een schoen die beter dempt, lichter is en meer responsief. Door te kiezen voor een nieuwe tussenzool biedt deze nieuwste versie een reactiever gevoel onder de voet en een soepelere afwikkeling.

PWRRUN+ cushioning

Met PWRRUN+ is gekozen voor een nieuw dempend materiaal; the next generation in cushioning. Het gebruikte TPU materiaal is 25% lichter en veel duurzamer dan bijv. een EVA tussenzool. De Flex-groeven in de buitenzool zijn vernieuwd en zorgen voor een grotere mate van flexibiliteit in combinatie met de nieuwe tussenzool. De Triumph 17 is hierdoor responsief, wikkelt makkelijk af en biedt stabiliteit in combinatie met cushioning.

Formfit

Het ISOFIT is in de Triumph 17 vervangen door Formfit. Formfit beperkt zich niet tot onder de voet maar zorgt voor een perfecte aansluiting rondom de gehele voet. Wat voelt als een luxe kuipstoel. De kleine aanpassingen zoals een vernieuwd mesh en een verbeterd vetersysteem zorgen voor een betere pasvorm, verkoeling en extra comfort.

De Saucony Triumph 17 heeft een update gekregen waardoor de schoen meer dan ooit een overweging waard is. Zijn gewicht en responsiviteit maken deze schoen een belangrijke speler in het neutrale maximum cushioning segment bij Run2Day.

Specs

Drop: 8mm

Gewicht: 261gr

Specificaties
Meer informatie
Art.nr.00009214-m00
Drop8 mm
KleurBlauw
ModelNeutraal
MerkSaucony
Artikelnr. leverancierS10546
SchokdempingMaximum Cushioning
Gewicht261gr
Reviews

Schrijf je eigen review

Je review van: Saucony Triumph 17 dames

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden