Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

SAUCONY x PRINKSHOP KINVARA 11


Saucony is een partnerschap aangegaan met Prinkshop, de maker van 'wear what you care' campagnes voor sociale belangenbehartiging, in een geheel nieuwe samenwerkingscollectie: Women Running. Een deel van de opbrengst van de schoenen zal She Should Run steunen, een onpartijdige non-profitorganisatie die vrouwen aanmoedigt zich kandidaat te stellen voor een politiek ambt door de belemmeringen voor gekozen leiderschap te identificeren en aan te pakken. Deze exclusieve Kinvara 11 is verkrijgbaar vanaf 17 september in gelimiteerde aantallen.

Saucony x Prinkshop Kinvara 11
Saucony x Prinkshop Kinvara 11

HET DESIGN & BOVENWERK


De Saucony x Prinkshop Kinvara 11 hardloopschoenen voor dames en heren zijn voorzien van het iconische geslachtssymbool voor vrouwen, een uitdrukking van gendergelijkheid en empowerment.


Het witte bovenwerk is versierd met het vrouwensymbool in een fel rood en blauw repetitief ontwerp over het achterste kwart-paneel, de voering van de kraag en de tong. Met twee sets veters, een rood en een blauw, kun je zelf de look aanpassen.

Of je nu een marathon loopt of hardloopt voor een politiek ambt, wint of verliest, het draait allemaal om opdagen.

Shop onze dames & heren Saucony collectie

-
-
Saucony x Prinkshop Kinvara 11

Samenwerking


“De Saucony x Prinkshop hardloopcollectie voor dames demonstreert de gedeelde toewijding tussen Saucony, Prinkshop en She Should Run om meer vrouwen aan te moedigen de goedheid te ervaren die hoort bij het rennen voor een plek op het politieke of sportpodium. Met deze samenwerking nemen we een standpunt in om gendergelijkheid verder te ondersteunen en moedigen we vrouwen overal aan om hun persoonlijke weg naar leiderschap te vinden. We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen terwijl we achter de vrouwen staan die toegewijd zijn aan de race met hun oog op de finishlijn. Als vrouwen rennen, winnen we allemaal" aldus Anne Cavassa, president van Saucony.

Shop de Saucony x Prinkshop Kinvara 11

This is default alt image
This is default alt image