Chat with us, powered by LiveChat

SIS Beta Fuel Orange Sachet 84gr

2.99
SIS

SIS Beta Fuel Orange Sachet 84gr

€ 2,99

De Beta Fuel is specifiek ontwikkelt voor het leveren van de maximale hoeveelheid koolhydraten en zorgt voor een soepel transport van de drank door de maag naar de darmen, waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

Lees meer
- +
Meer informatie

SIS Beta Fuel Orange Sachet 
Jouw tank koolhydraten zal na ongeveer 1,5 uur inspanning leeg zijn. En dan? Wil je het effect van de duurtraining vergooien door je tank niet aan te vullen

Koolhydraten en Sport
Om jouw sportprestatie én sportplezier te maximaliseren, zul je koolhydraten moeten aanvullen. Dit is immers de meest effectieve (én efficiënte) brandstof voor sporters. Jouw lichaam kan per uur 60 gram koolhydraten opnemen in de vorm van glucose. Maar ook nog 30 gram fructose! Deze combinatie vind je terug in de ‘2:1 glucose:fructose’ sportvoedingen.

Glucose – Fructose
Deze – en andere – ‘2:1’ producten bevatten naast maltodextrine (glucose) dus ook fructose. Dit vruchtsuiker wordt echter niet afgebroken tot glucosemoleculen. Het lichaam zorgt ervoor dat deze fructose op een andere manier in de bloedbaan terechtkomt. Hierdoor ‘concurreren’ de glucose en fructose niet met elkaar met als resultaat dus de opname van 30 gram meer koolhydraten per uur!

Hardlopen en Sportvoeding
Voor hardlopers is het nóg zinvoller om over te schakelen naar gels en sportdrank met een 2:1 glucose/fructose verhouding. Vaak is eten en drinken tijdens een looppas niet makkelijk. Op deze manier kun je met minder eten en drinken toch 50% meer koolhydraten binnen krijgen, wat er in ieder geval voor zorgt dat je jouw brandstoftanks voor een deel weer vult. Producten met de 2:1 ratio leveren jou dus meer energie. Of anders geredeneerd kun je met minder drinken en eten in dezelfde energiebehoefte voorzien. Ideaal voor duursporters.

De Beta Fuel van SIS Sportvoeding is specifiek ontwikkelt om de sporter bij te staan in het leveren van de maximale hoeveelheid koolhydraten. De samenstelling is opgezet op de 2: 1 verhouding van Maltodextrine tot Fructose. Deze verhouding zorgt voor een soepel transport van de drank door de maag naar de darmen, waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

Specificaties
Meer informatie
Art.nr.00009605-1
KleurDivers
Modeldrank
MerkSIS
Artikelnr. leverancierSIS100101A
Reviews

Schrijf je eigen review

Je review van: SIS Beta Fuel Orange Sachet 84gr

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden