Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Voordelen van hardlopen met een hartslagmeter

Wanneer je hardloopt met een hartslagmeter en je hartslag meet, weet je exact hoe hard je lichaam aan het werken is. Om het meeste uit je training te halen, moet je niet altijd harder of meer trainen. Je moet juist slim trainen.

Krijg feedback


Hartslagmeting is een fantastisch hulpmiddel om je inspanningen en totale belasting te evalueren. Je kunt tijdens je sessies beter zien hoe hard je lichaam werkt en je hebt achteraf de beschikking over gegevens over de intensiteit van je trainingssessie. Je hoeft nergens meer naar te raden!

Shop onze hartslagmeters

-
-

Train slimmer


Met hartslagtraining kun je de optimale hartslagzone voor elke trainingssessie identificeren afgestemd op jouw specifieke doelen. Het is belangrijk om op de juiste manier te trainen. Wanneer je je hartslag meet, weet je telkens zeker dat je op het juiste intensiteitsniveau traint. Wees slimmer – gebruik je tijd effectief!

Zie je vooruitgang


Het gevoel dat je meer kunt dan eerst is een van de meest motiverende dingen die er zijn. Na elke trainingssessie kun je gemakkelijk de resultaten zien en gemotiveerd raken door je individuele vooruitgang in kaart tebrengen. Als je tijdens het hardlopen bijvoorbeeld een bepaald tempo kunt aanhouden bij een lagere hartslag dan eerst, is dat een duidelijke verbetering.