Chat with us, powered by LiveChat

Winkelen op afspraak

We mogen je weer ontvangen in onze winkels zonder van te voren een afspraak te hoeven inplannen. We hebben ervaren dat zowel de klant als wijzelf het winkelen op afspraak als prettig ervaren. Om deze reden houden wij het winkelen op afspraak wel als keuze optie voor jou als klant.

We hanteren in onze winkels een deurbeleid met een max aantal klanten per winkel. Dit kan per winkel verschillen obv het aantal vierkante meters van de winkel.

Kom naar de winkel, met of zonder afspraak. We verwelkomen je weer in onze winkels en praten samen over onze mooie sport; hardlopen. We doen nog niet aan high fives. Maar hé, we zijn weer een stap verder richting het “normaal”, en die high fives die komen écht wel weer.

Dus ben jij op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, kleding of een ander product en wens je hierover goed advies? Wij staan te popelen om je weer als vanouds te adviseren, zonder tijdsdruk. Plan je afspraak of kom naar één van onze winkels.

Ga naar de website van jouw lokale Run2Day om een afspraak in te plannen. Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd even met de winkel bellen.

Run2Day AlmereRun2Day AmersfoortRun2Day Amsterdam

Oosterpark & OvertoomRun2Day ArnhemRun2Day AssenRun2Day BredaRun2Day Den BoschRun2Day Den HaagRun2Day HaarlemRun2Day HilversumRun2Day NijmegenRun2Day RotterdamRun2Day UtrechtRun2Day VenloRun2Day Zwolle