Chat with us, powered by LiveChat
Run2Day Affiliate

Run2Day Affiliate

Run2Day bestaat uit een gedreven team van runners dat zich elke dag inzet voor mederunners. We hebben vele hobby's, interesses en kwaliteiten, maar wat ons allen verbindt is hardlopen. We schrijven hier niet alleen graag over, maar willen ook de coolste running gear aanbieden. Herken jij jezelf hierin, dan is ons affiliate programma wellicht iets voor jou.

Word een Run2Day partner


Binnen ons affiliate programma willen we samenwerken met diegenen die onze passie delen en dit ook tonen, hetzij via een eigen website of een social media kanaal.

Door deel te nemen aan het ambitieuze Run2Day partnerprogramma, kun je commissie verdienen op doorverwezen verkopen, hetzij via banneradvertenties of via tekstlinks. Het draait natuurlijk niet alleen om de commissie. Het gaat ook om de toewijding die je met ons deelt aan de mooiste sport. Vanaf het begin probeert Run2Day te inspireren en te motiveren en onze passie voor het hardlopen over te brengen en te delen. Deze passie zoeken wij ook in onze partners.

Heb je interesse om met ons samen te werken? Vul dan het aanvraagformulier in om je aan te melden. Na goedkeuring ontvangt je een percentage van elke verkoop die je ons stuurt.

We kijken ernaar uit met jou samen te werken.

This is default alt image
Inloggen
Je conversies checken of nieuwe promoties aanmaken? Ga dan direct naar je account.
This is default alt image
Affiliate F.A.Q.
De meest gestelde vragen over ons affiliate programma.
This is default alt image
Contact
Direct met een affiliate specialisten spreken? Mail ons en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.