Chat with us, powered by LiveChat

WELKOM BIJ DE MOOISTE SPORT

De situatie omtrent het COVID-19 grijpt heel Nederland aan. Zo ook alle sporters. Teamsporten, yogalessen en samen met vrienden naar de sportschool is er helaas even niet bij. In al deze hectiek is er juist niets lekkerder dan bewegen. Binnen in de woonkamer of juist in de buitenlucht. Krachtoefeningen met eigen lichaamsgewicht of een lekker rondje hardlopen.

Wij als Run2Day hebben een breed assortiment hardloopschoenen. Door middel van een dynamische video-analyse weten onze experts samen met jou wat de beste hardloopschoenen zij die bij jouw wensen passen. We houden rekening met de sportachtergrond, belastbaarheid, de actuele analyse én het gebruiksdoeleind.

Jij ontvangt bij onze Run2Day winkels 20 euro korting op hardloopschoenen op vertoon van je lidmaatschap van jouw sportschool of sportvereniging. Ook online ontvang je deze korting als je bij het afrekenen kortingscode BLIJF-FIT invult.

In de webshop krijg je hetzelfde advies van onze product-expert Jerrel Baas via de live chat.
Blijf hardlopen. De wegen zijn niet gesloten.

Shop Training

Verslap niet. Daag jezelf uit met je eigen lichaamsgewicht. Binnen of buiten.

Shop Hardloopschoenen

Voor elke sporter is een paar goede hardloopschoenen essentieel. Hulp nodig? Vraag Jerrel in de live chat of ga naar één van onze winkels.

Shop Hardloopkleding

Coole looks, warmere dagen. Jij bepaalt je training. Wij hebben de gear. Ga ervoor.