10 tips voor het perfecte cadeau voor een hardloper. Voor je fanatieke hardloopvrienden en familie is het geen enkel probleem om het perfecte cadeau te vinden voor de komende feestdagen. Jij tovert gegarandeerd een lach op hun gezicht met een mooie uitbreiding van hun hardloop collectie. Gave gadgets, comfortabele gear, voor elk budget is er iets te vinden. En welk item je ook kiest, ze gaan er vaak jaren blij mee zijn. Want bij Run2Day koop je alleen producten die kwalitatief de allerhoogste standaard hebben.

Laat ons je inspireren om het ideale cadeau te vinden met deze 10 tips:

1. Sportvoeding


Sportvoeding is een ‘nuttig’ cadeau maar zonder twijfel zal iedere duurloper enthousiast worden van een paar zakjes Maurten gel.

Maurten

2. Shokz koptelefoon


De hoogwaardige kwaliteit van het geluid van Shokz, waarbij je toch niet geheel van de geluiden van buiten bent afgesloten is intussen een bekend fenomeen onder hardlopers. 

Shokz

3. FlipBelt


Een andere klassieker die toch nog steeds verrassend veel nieuwe hardlopers niet ontdekt hebben, is de Flipbelt. Berg al je spullen zonder schuiven op en ren je rondje met je handen vrij. 

FlipBelt

4. Nike bidon


Deze lekbestendige Nike Hypercharge bottle kun je door de ergonomische handgreep makkelijk vasthouden tijdens je run. Dankzij de draaidop heb je gemakkelijk toegang tot de inhoud. De fles is BPA-vrij en geschikt voor de vaatwasser. 

Nike

5. Sleeves


Een item dat een loper vaak niet snel voor zichzelf koopt zijn een paar goede sleeves, mouwstukken die makkelijk aan en uit te trekken zijn. Voor de eerste frisse kilometers of tijdens een race op een kille dag zijn het echte musthaves. 

Sleeves

6. COROS


De horloges van COROS leveren ongekend veel inhoud voor de prijs van een instapmodel. Breed scala aan functionaliteiten, lange batterijduur in combinatie met stijlvol design. 

Coros

7. Stance sokken


Stance sokken, bij ons te verkrijgen in basic zwart of wit of vrolijke prints. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment vanwege de perfecte pasvorm en duurzaamheid. 

Stance

8. Trailschoenen


Een trailschoen is een off-road schoen die voor steeds meer lopers tot de basisuitrusting begint te behoren. Deze geweldige nieuwe van ASICS is een combi-model, road-to-trail zodat je er zowel op de weg als in het bos mee uit de voeten kan. 

Trail

9. Armlampje


Omdat je als hardloper nooit genoeg kerstversiering om je lichaam kunt hangen, is dit handige armlampje in een opvallende kleur geen overbodige luxe. 

Gato

10. Muts


In deze donkerste dagen van het jaar is het intussen alweer behoorlijk koud. Met deze muts vang je twee vliegen in 1 klap: beschermd tegen kou en regen en beter zichtbaar door de reflecterende elementen. 

Odlo muts

11. Extra bonus cadeautip: Marathon boek


De Marathon: magisch of waanzin? Een allesomvattend marathonboek. Een must-have voor iedere hardloopliefhebber! Voor de beginnende marathonloper een compleet handboek inclusief trainingsschema.

marathon boek