Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

De Marathon: magisch of waanzin?

27.5
boek

De Marathon: magisch of waanzin?

€ 27,50

Een allesomvattend marathonboek. Een must-have voor iedere hardloopliefhebber! Voor de beginnende marathonloper een compleet handboek inclusief trainingsschema. Voor de ervaren marathonloper een feest der herkenning. En voor de niet-marathon hardloper wellicht een bron van inspiratie om toch eens…

Lees meer
- +
Laden...
Meer informatie

De Marathon: magisch of waanzin?
Dit is een pure liefdesverklaring aan de marathon! Voor de beginnende marathonloper een compleet handboek inclusief trainingsschema. Voor de ervaren marathonloper een feest der herkenning. En voor de niet-marathon hardloper wellicht een bron van inspiratie om toch eens…

Wat bezielt topatleten als Khalid Choukoud, Jill Holterman, Michel Butter en Björn Koreman? Krijg tips van prins Pieter-Christiaan van Oranje. Word gemotiveerd door Greg van Hest en Wilma van Onna. Haal kracht uit aanmoedigende verhalen van recreantmarathonlopers als een ex-drugsverslaafde en enthousiaste verhalen van first timers op de marathon en lach om hun gemaakte blunders.

Hoe werkt trainen voor een marathon als je onregelmatig werkt? Hoe voorkom je blessures? Hoe word je sterker en dus sneller? Wat kun je met de data uit je horloge? Waar moet je rekening mee houden bij een marathon in het buitenland? Welke films moet je kijken om al in the mood te komen? Wat eet een marathonloper? Je leest dat en nog veel meer in dit boek, inclusief (h)eerlijke recepten en video’s van core stability oefeningen en peptalk-video’s. En uiteraard krijg je de vraag “magisch of waanzin?” beantwoord.

Kortom, een allesomvattend marathonboek. Een must-have voor iedere hardloopliefhebber!

Specificaties
Meer informatie
SKU00012501-g00
KleurGroen
Merkboek
Artikelnr. leverancierDe Marathon: magisch of waanzin
Reviews 1

Schrijf je eigen review

Je review van: De Marathon: magisch of waanzin?

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden