Ga voor de titel King of the Hill bij de Duivelsberg Hoogtemeter Challenge. Doe mee aan de duizelwekkende Duivelsberg Hoogtemeter Challenge, één van de leukste trailrun evenementen van Nederland. Ben jij een Natural Born Hiller? Gear-up en ga de uitdaging aan.

Als trailrunner doe je uiteraard niets liever dan buiten de geasfalteerde wegen genieten van de natuur. Ben je echter toe aan een nieuwe uitdaging of wil je wel eens een serieus met trailrunnen beginnen? Doe dan op 26 februari 2017 mee aan de door Run2Day georganiseerde Duivelsberg Hoogtemeter Challenge: een kuitenbijtende trailrun wedstrijd in de heuvels van Nijmegen. 

Het doel van het duivelse duel is om binnen een uur zo vaak mogelijk de 75 meter hoge heuvel te bestormen. Weten of je uit het goede hardloophout bent gesneden? Doe dan mee aan één van de trailrun clinics in voorbereiding op de Hoogtemeter Challenge. Tijdens deze trainingen krijg je o.a. tips & tricks op gebied van trailrunning, een setje terreinvretende New Balance schoenen om te testen, ligt er een TomTom Adventure horloge voor je klaar (wel weer even inlveren na afloop) en nog veel meer. Ben jij een Natural Born Hiller die het leuk vindt om nieuwe spullen te testen, aan clinics mee te doen en de Duivelsberg te overmeesteren? Schrijf je dan in voor de leukste, zwaarste en mooiste trailrun van 2017!
 
Schrijf je direct in: Duivelsberg Hoogtemeter Challenge 2017
Naast inschrijving ontvang je ook het unieke King of The Hill t-shirt.