Cafeïne, koolhydraten en hydratatie. De Drink Mix 320 CAF 100 heeft het allemaal. Maurten Drink Mix 320 CAF 100 bevat geen toegevoegde zuren, kleurstoffen of smaakstoffen. Door gebruik te maken van de hydrogel-technologie is Maurten erin geslaagd de bitterheid van cafeïne te verbergen. De Drink Mix 320 CAF 100 bevat 100 mg cafeïne per verpakking.

Waarom cafeïne in je sportdrank?


Van cafeïne is aangetoond dat het de alertheid bevordert en de waargenomen inspanning en pijn vermindert. Dit zijn eigenschappen die gunstig kunnen zijn bij sportprestaties. De Drink Mix 320 CAF 100 kan worden gebruikt voor het opbouwen van cafeïne - alleen of samen met andere cafeïnebronnen om tijdens het sporten voldoende cafeïne tot je te nemen.

Hoeveelheid energie


Studies hebben aangetoond dat ons lichaam tot 90 gram koolhydraten kan opnemen per uur. Een Drink Mix 320 CAF 100 sachet, gemengd met 500 ml water bevat 80 gram koolhydraten.

Hoe werkt het?


Bij het mengen van Drink Mix 320 CAF 100 met water krijg je een hydrogel sportdrank met een hoge concentratie koolhydraten en cafeïne. De sportdrank wordt meteen omgezet in hydrogel in de zuurgraad van de maag. De hydrogel zorgt voor een makkelijk transport van de drank door de maag naar darm waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

Maurten Drink Mix 320 CAF 100


Instructies


Meng de inhoud van een sachet met 500 ml water en schud goed totdat het is opgelost (30-60 sec). Wees nauwkeurig, de functionaliteit hangt af van de verhouding. De drankmix is ontworpen om te worden gemengd met water dat minder dan 100 mg / liter calcium bevat. Consumeeer de sportdrank binnen 24 uur.

Hoe te gebruiken


Gebruik de Drink Mix 320 CAF 100 alleen voor kortere tijden, of combineer hem met andere Maurten-producten om ervoor te zorgen dat je overal voldoende koolhydraten hebt tijdens je intensieve trainingssessie of wedstrijd.

Heb je specifieke vragen over Maurten of wanneer deze precies te gebruiken, neem dan contact op via onze live-chat. Onze collega Jerrel Baas heeft zelf ervaring met Maurten producten en kan jou uitgebreid advies geven.

Shop Maurten