De New Balance 1400v4 is een light cushioning schoen die tijdens de Olympische Spelen bij Run2day in een speciale editie is opgenomen in de collectie.
 
Met de New Balance 1400v4 heeft Run2Day een exclusieve Olympische wedstrijdschoen.

New Balance 1400v4 voor dames

New Balance 1400v4 voor heren

De New Balance 1400v4 maakt deel uit van het New Balance Team Elite schoenenpakket. Deze kleurstellingen zijn exclusief voor de Olympische Spelen van 2016. Bekijk het volledige New Balance Team Elite Olympische Spelen pakket.

Het open mesh bovenwerk zorgt voor een goed doorademende schoen die dankzij de synthetische overlays toch ook stevig aanvoelt. Door deze combinatie is de pasvorm van de 1400 te vergelijken met die van een sok, comfortabel, naadloos en sluitend. De binnenzijde van de 1400v4 heeft een extra zachte laag waardoor je ook prima blootsvoets met de schoen kan lopen.
 
De middenzool van de New Balance 1400v4 is gemaakt met de RevLite techniek die je voet ondersteunt en dempt. Het geblazen rubber met een hexagonaal patroon zorgt voor schok-absorptie en tegelijkertijd ook voor propulsie. In de hiel is het patroon groter en breder voor maximale absorptie, meer richting de voorvoet worden de patronen steeds langer en smaller om juist extra propulsie te verkrijgen. Door deze vormgeving krijgt je afwikkeling een mooi geleidelijk verloop van hiel naar voorvoet. Het materiaal is daarbij ook nog eens zeer licht waardoor de schoen duidelijk in het light cushioning segment valt.
 
De New Balance 1400v4 is een duidelijke aanrader als je op zoek bent naar een light cushioning schoen die zowel comfortabel, licht én snel is.

New Balance 1400v4 Team Elite

New Balance 1400v4 Team Elite