Deze zomer staat voor de atleten geheel in het teken van de Olympische Spelen. Alles draait om snelheid. Het beste in jezelf naar boven halen. Dit lukt alleen met de beste gear. Voor atleten zijn hardloopschoenen naast de trainingsprogramma's het allerbelangrijkste. New Balance is samen met de atleten altijd opzoek naar verbetering in de producten. Én deze producten zijn ook voor jou beschikbaar.

Bekijk de gehele New Balance Team Elite schoenen collectie.

Snelheid. PR's loop je op hardloopschoenen die daarvoor gemaakt zijn. Ga net als de Olympische atleten voor een PR deze zomer. Het New Balance Elite Team schoenenpakket bestaat uit de 1400v4, 1500v2, Vazee Rush, Vazee Pace. Vier modellen die licht, snel en soepel aanvoelen. Een PR gegarandeerd!

De kleuren van het Elite Team pakket is gebasseerd op de kleurrijke invloeden van Rio de Janeiro waar de Olympische Spelen van 2016 plaatsvinden.

New Balance 1500v2
Het bovenwerk van de 1500 is gemaakt met de Fantom Fit technologie, waardoor het upper goed meebeweegt met de beweging van de voet. De pasvorm is comfortabel stevig door de synthetische overlays en de veterconstructie waardoor de schoen stabiel aanvoelt. Aan de binnenzijde van de schoen is een extra zachte voering toegevoegd waardoor je zelfs met blote voeten in de schoenen zou kunnen trainen zonder angst voor schuring of blaren.

De middenzool van de New Balance 1500v2 is gemaakt met de RevLite techniek die je voet ondersteunt en dempt. Het geblazen rubber met een hexagonaal patroon zorgt voor schok-absorptie en tegelijkertijd ook voor propulsie. In de hiel is het patroon groter en breder voor maximale absorptie, meer richting de voorvoet worden de patronen steeds langer en smaller om juist extra propulsie te verkrijgen. Door deze vormgeving krijgt je afwikkeling een mooi geleidelijk verloop van hiel naar voorvoet. Het materiaal is daarbij ook nog eens zeer licht waardoor de schoen duidelijk in het light cushioning segment valt. Om de voet tijdens de afwikkeling extra te ondersteunen is er aan de mediale zijde een stukje extra compact rubber te vinden wat meer druk aan kan en zo de voet stabiliseert.
 
De New Balance 1500 is een perfecte schoen voor een loper die op zoek is naar een light cushioning schoen die je onder vermoeidheid net dat beetje extra support biedt.

New Balance 1500v2 Team Elite


New Balance 1400v4
Het open mesh bovenwerk zorgt voor een goed doorademende schoen die dankzij de synthetische overlays toch ook stevig aanvoelt. Door deze combinatie is de pasvorm van de 1400 te vergelijken met die van een sok, comfortabel, naadloos en sluitend. De binnenzijde van de 1400v4 heeft een extra zachte laag waardoor je ook prima blootsvoets met de schoen kan lopen.
 
De middenzool van de New Balance 1400v4 is gemaakt met de RevLite techniek die je voet ondersteunt en dempt. Het geblazen rubber met een hexagonaal patroon zorgt voor schok-absorptie en tegelijkertijd ook voor propulsie. In de hiel is het patroon groter en breder voor maximale absorptie, meer richting de voorvoet worden de patronen steeds langer en smaller om juist extra propulsie te verkrijgen. Door deze vormgeving krijgt je afwikkeling een mooi geleidelijk verloop van hiel naar voorvoet. Het materiaal is daarbij ook nog eens zeer licht waardoor de schoen duidelijk in het light cushioning segment valt.
 
De New Balance 1400v4 is een duidelijke aanrader als je op zoek bent naar een light cushioning schoen die zowel comfortabel, licht én snel is.

New Balance 1400v4 Team Elite

New Balance Vazee Pace
In de Vazee Pace zorgt een RevLite tussenzool voor een reactieve demping en gewichtsbesparing. Doordat het foam vrij compact te houden krijg je bij elke pas energie terug tijdens het landen en biedt het je de mogelijkheid om bij elke pas ook weer krachtig te kunnen afzetten. Een langere training of race zal je met de Vazee Pace makkelijker volbrengen, minder gewicht en een efficiëntere afwikkeling.
 
Het bovenwerk van de Vazee Pace bestaat voornamelijk uit twee soorten mesh. Bij de voorvoet is het mesh ruimer, extra luchtig, terwijl het mesh bij de middenvoet richting de hak juist fijner is en de nadruk komt te liggen op ondersteuning. Door het toevoegen van een aantal synthetische overlays krijgt het bovenwerk nog extra structuur en sluit op die manier de voet goed op voor een stevige pasvorm.

New Balance Vazee Pace Team Elite


New Balance Vazee Pace Rush
Het bovenwerk van de Vazee Rush is gemaakt van een naadloos mesh wat ervoor zorgt dat je voet lekker koel blijft tijdens het lopen. Naast het mesh lopen er ook verschillende verstevigingen in het upper waardoor de pasvorm zowel comfortabel als stevig is. Door de vorming van de hielkap stimuleert de Vazee Rush je natuurlijke bewegingspatroon en geeft daarmee een stuk flexibliteit aan de schoen.
 
In de middenzool zorgt het innovatieve Revlite foam voor een comfortabele demping tijdens het landen. Doordat het materiaal niet te zacht is gemaakt voelt de Vazee Rush naast comfortabel dempend toch ook nog reactief aan, en daagt je daarmee uit om altijd snel te gaan.

New Balance Vazee Rush Team Elite