De New Balance 1500 is een lichte support schoen in het light cushioning segment. Tijdens de Olympische spelen hebben we hier een speciale uitgave van bij Run2Day.
 
De New Balance 1500v2 in de Olympische uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij Run2Day.

New Balance 1500v2 voor dames

New Balance 1500v2 voor heren

De New Balance 1500v2 maakt deel uit van het New Balance Team Elite schoenenpakket. Deze kleurstellingen zijn exclusief voor de Olympische Spelen van 2016. Bekijk het volledige New Balance Olympische Spelen pakket.

Het bovenwerk van de 1500 is gemaakt met de Fantom Fit technologie, waardoor het upper goed meebeweegt met de beweging van de voet. De pasvorm is comfortabel stevig door de synthetische overlays en de veterconstructie waardoor de schoen stabiel aanvoelt. Aan de binnenzijde van de schoen is een extra zachte voering toegevoegd waardoor je zelfs met blote voeten in de schoenen zou kunnen trainen zonder angst voor schuring of blaren.

De middenzool van de New Balance 1500v2 is gemaakt met de RevLite techniek die je voet ondersteunt en dempt. Het geblazen rubber met een hexagonaal patroon zorgt voor schok-absorptie en tegelijkertijd ook voor propulsie. In de hiel is het patroon groter en breder voor maximale absorptie, meer richting de voorvoet worden de patronen steeds langer en smaller om juist extra propulsie te verkrijgen. Door deze vormgeving krijgt je afwikkeling een mooi geleidelijk verloop van hiel naar voorvoet. Het materiaal is daarbij ook nog eens zeer licht waardoor de schoen duidelijk in het light cushioning segment valt. Om de voet tijdens de afwikkeling extra te ondersteunen is er aan de mediale zijde een stukje extra compact rubber te vinden wat meer druk aan kan en zo de voet stabiliseert.
 
De New Balance 1500 is een perfecte schoen voor een loper die op zoek is naar een light cushioning schoen die je onder vermoeidheid net dat beetje extra support biedt.

New Balance 1500v2 Team Elite

New Balance 1500v2 Team Elite