De New Balance Vazee Pace is een light cushioning model bij Run2Day met een speciale uitgave gedurende de Olympische Spelen. Net als andere Vazee modellen biedt de Vazee Pace je een mooie combinatie van gewicht en demping.
 
Exclusief is de New Balance Vazee Pace verkrijgbaar bij Run2Day.

New Balance Vazee Pace voor dames

New Balance Vazee Pace voor heren

De New Balance Vazee Pace maakt deel uit van het New Balance Team Elite schoenenpakket. Deze kleurstellingen zijn exclusief voor de Olympische Spelen van 2016. Bekijk het volledige New Balance Olympische Spelen pakket

In de Vazee Pace zorgt een RevLite tussenzool voor een reactieve demping en gewichtsbesparing. Doordat het foam vrij compact te houden krijg je bij elke pas energie terug tijdens het landen en biedt het je de mogelijkheid om bij elke pas ook weer krachtig te kunnen afzetten. Een langere training of race zal je met de Vazee Pace makkelijker volbrengen, minder gewicht en een efficiëntere afwikkeling.
 
Het bovenwerk van de Vazee Pace bestaat voornamelijk uit twee soorten mesh. Bij de voorvoet is het mesh ruimer, extra luchtig, terwijl het mesh bij de middenvoet richting de hak juist fijner is en de nadruk komt te liggen op ondersteuning. Door het toevoegen van een aantal synthetische overlays krijgt het bovenwerk nog extra structuur en sluit op die manier de voet goed op voor een stevige pasvorm.

New Balance Vazee Pace Team Elite

New Balance Vazee Pace