Nieuw bij Run2day is de New Balance Vazee Rush die tijdens de Olympische Spelen in een speciale uitvoering bij ons in het assortiment is toegevoegd. De Vazee Rush is een light cushioning model van New Balance waar je allround trainingen mee kunt volbrengen.

De New Balance Vazee Rush is bij Run2Day exclusief verkrijgbaar.

New Balance Vazee Rush voor dames

New Balance Vazee Rush voor heren

De New Balance Vazee Rush maakt deel uit van het New Balance Team Elite schoenenpakket. Deze kleurstellingen zijn exclusief voor de Olympische Spelen van 2016. Bekijk het volledige New Balance Olympische Spelen pakket.

Het bovenwerk van de Vazee Rush is gemaakt van een naadloos mesh wat ervoor zorgt dat je voet lekker koel blijft tijdens het lopen. Naast het mesh lopen er ook verschillende verstevigingen in het upper waardoor de pasvorm zowel comfortabel als stevig is. Door de vorming van de hielkap stimuleert de Vazee Rush je natuurlijke bewegingspatroon en geeft daarmee een stuk flexibliteit aan de schoen.
 
In de middenzool zorgt het innovatieve Revlite foam voor een comfortabele demping tijdens het landen. Doordat het materiaal niet te zacht is gemaakt voelt de Vazee Rush naast comfortabel dempend toch ook nog reactief aan, en daagt je daarmee uit om altijd snel te gaan.

New Balance Vazee Rush Team Elite

New Balance Vazee Rush Team Elite