Net als in de 25 Run2Day winkels staat op onze vernieuwde website het plezier in hardlopen voorop. Hardlopers kunnen vanaf nu ook online hun keuze maken uit een exclusief assortiment van de beste hardloopschoenen en de leukste hardloopkleding en –accessoires.
Door middel van een innovatieve ‘hardloopschoenenwijzer’ wordt je in zes stappen naar een uitgebalanceerde schoenenkeuze geleid. Functionele eigenschappen van hardloopkleding- en accessoires worden vertaald naar begrijpelijk advies en tips om je outfit compleet te maken.

Op zoek naar een nieuwe running-outfit? Laat je inspireren door ons 'Lookbook' !
Wij bieden een schat aan informatie voor hardlopers van alle niveaus; o.a. trainingstips, advies om blessures te voorkomen, hardloopschema’s en de leukste hardloopevenementen.
 
Onze klantenservice is van het hoogste niveau; producten die voor 21.30 uur zijn besteld worden de volgende dag al geleverd, er kan gratis worden geretourneerd bij alle 25 winkels en uiteraard geldt er een 'niet goed / geld terug-garantie'. Ook kun je een afspraak maken in één van de winkels voor advies op maat.
 
Wij sluiten met het exclusieve assortiment hardloopartikelen, het uitgebreide online advies en informatie en de aantrekkelijke presentatie naadloos aan op de uitstraling van de 25 Run2Day winkels.