Als een wervelwind rukt Coros op in de wereld van sport- en outdoor-horloges. Geen gemakkelijke markt om tussen de komen, tot voor kort leken er slechts 2 of 3 hoofdspelers in het veld en daaromheen een paar kleinere. Maar met steeds meer overtuiging zet Coros zijn voet tussen de deur en begint het merk naam en waarde aan de wereld te laten zien. Dat icoon der iconen Eliud Kipchoge met Coros om zijn pols loopt is daarbij een ijzersterke zet, maar zonder een indrukwekkend product is dat nooit voldoende.

Want wat beweegt een hardloper om een Coros horloge te kopen? Welke voordelen levert het hem op? We leggen het je graag uit.


Waar je pad ook gaat


Of je nu over de ruigste single tracks loopt of gaat zwemmen op open zee, Coros-horloges zijn ontworpen voor optimale duurzaamheid. Ze zijn stootvast en waterbestendig voor elk denkbaar avontuur.

Hoe lang je dag ook duurt


Een van de meest in het oog springende eigenschappen is de batterijduur. In vergelijking met andere merken opvallend beter. Of je nou een ultra loopt of een Iron Man, of je horloge het vol gaat houden is geen issue meer.

Het oog wil ook wat


Hoewel de belangrijkste behoefte voor een sporter waarschijnlijk bij de functionaliteiten ligt als hij een sporthorloge aanschaft, mag er bij Coros-horloges zeker benoemd worden dat het stijlvolle design zowel tijdens het sporten als de rest van de dag een plus is voor het geheel.

Haal alles uit jezelf


Om je doelen te bereiken en het maximale uit je trainingen te halen kun je gebruik maken van geavanceerde trainingsfuncties. Het nauwkeurig meten van je hartslag, een trainingsbelastinganalyse, aan niets zal het je ontbreken om het je op dit gebied gemakkelijk te maken.

Track al je avonturen


De horloges van Coros staan nu al bekend om de hoge nauwkeurigheid van hun GPS-tracking. Welke sport of avontuur je maar wil tracken, je route wordt met grote precisie bijgehouden en vastgelegd.

Spot on scherm


Coros-horloges laten zich erg makkelijk bedienen. Onder alle denkbare omstandigheden (in de volle zon, tijdens een uitdagende training in de stromende regen of in je trainingsbroek op de bank) is het een koud kunstje om het scherm af te lezen of te navigeren door de gebruiksvriendelijke interface.

Het is best bijzonder hoe Coros-horloges in een relatief korte tijd hun plek hebben opgeëist. We vinden het merk een verrijking en hebben het dan ook met plezier in ons assortiment opgenomen. De unieke combinatie van de technologie, duurzaamheid en looks voor het prijsniveau dat erbij hoort maakt het een prachtig product. Onze verkoopspecialisten vertellen je er graag nog meer over in onze winkels.