Puma introduceert NightCat Powered, een hardloopcollectie waarin superlichte LED verlichting in kleding, schoenen en accessoires is verwerkt. Je wilt tijdens het hardlopen met de donkere dagen niet van de sokken gereden worden door je medeweggebruikers. Met deze Puma NightCat collectie zorg je dat je veilig de straat op gaat.

De LED verlichting kan eenvoudig ingeschakeld worden zodat de hardloper goed zichtbaar is voor andere weggebruikers tijdens het trainen in het donker. Naast de speciale verlichting is in deze collectie ook weer gebruik gemaakt van hoogreflecterend materiaal voor extra zichtbaarheid.
 

NightCat Powered collectie selectief verkrijgbaar


De NightCat Powered collectie bevat naast de Puma Pure NightCat Powered Jacket, de Faas 600v2 NightCat Powered en de NightCat Powered Backpack met LED verlichting ook een hardloopbroek, korte broek en shirt, allemaal voorzien van hoogreflecterende details. De Puma NightCat Powered collectie is beschikbaar bij Run2Day AmsterdamRun2Day Utrecht en op de Run2Day webshop.

 

Puma Pure NightCat Powered Jacket


Vanaf nu ben je in het donker niet meer afhankelijk van het licht dat op je schijnt. Het Pure NightCat Powered jasje zorgt met LED verlichting en de reflecterende details voor optimale zichtbaarheid in donkere situaties. Het jasje is voorzien van flexibele en comfortabele glasvezel belijning die verwerkt is in de rug en mouwen en zorgt voor de stroomtoevoer vanaf de batterij naar de LED lampjes. De batterij kan worden opgeladen met de bijgevoegde USB-kabel. Bovendien heeft het jasje lazercut gaten in de rug die zorgen voor een betere circulatie op kritieke warmtezones.

Faas 600 v2 NightCat Powered


De Faas 600 is een schoen die is ontwikkeld voor de traditionele, stabiele hardloper die op de hiel landt. Dit is de grootste groep hardlopers. De speciale NightCat Powered editie van de Faas 600 v2 heeft 360 graden NightCat reflectie en een oplaadbare en superlichtgewicht LED verlichting op de tong van de schoen voor extra zichtbaarheid in het donker.