Chat with us, powered by LiveChat

Garmin Forerunner 935

Garmin

Garmin Forerunner 935

Wie heeft de gedetailleerde informatie die de Forerunner 935 biedt, zoals hardloopdynamica, polshartslagmeting, trainingsstatus, FTP en VO2 max., echt nodig? Een toegewijde atleet, zoals jij, die elke dag beter wil presteren. Met dit premium GPS-hardloop-/triathlonhorloge kun je je trainingen en herstel optimaliseren om een betere atleet te worden.

Lees meer
MerkGarmin

Garmin Forerunner 935
Wie heeft de gedetailleerde informatie die de Forerunner 935 biedt, zoals hardloopdynamica, polshartslagmeting, trainingsstatus, FTP en VO2 max., echt nodig? Een toegewijde atleet, zoals jij, die elke dag beter wil presteren. Met dit premium GPS-hardloop-/triathlonhorloge kun je je trainingen en herstel optimaliseren om een betere atleet te worden.

Past om je pols en bij je gevoel voor stijl
Dankzij het lichte, comfortabele ontwerp kun je het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge gemakkelijk de hele dag dragen. De 935 is compatibel met de serie gemakkelijk te verwisselen QuickFit™ polsbanden. Je hebt de keuze uit sportieve siliconen polsbanden, klassiek leren polsbanden en zelfs polsbanden van hoogwaardig metaal. Je past het horloge aan jouw persoonlijke wensen, activiteit of stijl aan.

Meet je prestaties en evalueer je trainingen en herstel
Hoe effectief is jouw huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 935 kun je de effectiviteit van je trainingen en herstel meten, zodat je je beter kunt voorbereiden op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie, die automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert en aangeeft of je effectief, optimaal of te intensief traint. Het nieuwe anaerobe trainingseffect geef je onmisbare inzichten in je trainingsprestaties aan de hand waarvan je kunt bepalen of je met jouw trainingen je prestatievermogen verbetert. Je kunt ook je algehele trainingsbelasting bekijken, die je trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Analyseer je techniek
Garmin maakt het je gemakkelijker om te beschikken over de gegevens die je nodig hebt om je conditie te verbeteren. Jouw Forerunner 935 voorzie je van belangrijke hardloopgegevens op basis waarvan je jouw prestaties kunt analyseren. Biomechanische meetgegevens, zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en balans, verticale oscillatie en verticale ratio, zijn essentieel om inzicht te krijgen in jouw conditie, zodat je tijdens de wedstrijddag optimaal presteert. Deze meetgegevens zijn beschikbaar door toevoeging van een compatibele hartslagband of de compacte hardloopdynamica-sensor die je gemakkelijk aan je broekband kunt vastmaken. Profiteer ook van functiesets die je helpen bij jouw fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het water houd je Forerunner 935 onder andere afstand, tempo en aantal slagen voor je bij.

Ongeëvenaarde batterijlevensduur
De batterij gaat langer mee dan jouw langste training. Ook tijdens een Ironman of ultramarathon kun je op deze batterij vertrouwen. De Forerunner 935 biedt in GPS-modus een batterijlevensduur tot 24 uur en in de UltraTrac batterijbesparende stand een batterijlevensduur tot 60 uur. En bij dagelijks gebruik als smartwatch gaat de batterij na één keer opladen wel 2 weken mee.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, lange afstanden lopen
Jouw routine is alles behalve routinematig. De Forerunner 935 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken, krachttraining en meer, zodat je alles gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw activiteit.Met de automatische multisportfunctie kun je tijdens trainingen of duatlon-/triathlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen - en zelfs zwemmen in het zwembad. Via de Garmin Connect™ online fitnesscommunity kun je gratis jouw eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kun je op de app jouw eerdere prestaties bekijken of delen met familie en vrienden om je aan te moedigen.

Slimmer contact
Smartphone meldingen direct op jouw polstoestel ontvangen is nog maar het begin. Gekoppeld met jouw compatibele smartphone geeft de Forerunner 935 je ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-aanwijzingen, muziekbediening en meer. Laat jouw familie en vrienden jouw hardloop- en fietstrainingen in real-time volgen met LiveTrack — of gebruik GroupTrack om tijdens de rit jouw fietsmaatjes in de gaten houden. En via een snelle Wi-Fi® verbinding kun je met jouw 935 gemakkelijk gegevens ophalen uit en verzenden naar de cloud.

Volg je hart
De polshartslagmeting komt goed van pas als je op de wedstrijddag eens helemaal los wilt gaan, maar de Forerunner 935 biedt je ook de mogelijkheid om met een compatibele hartslagband nog veel meer gegevens paraat te hebben. Met een hartslagband om de borst (zoals de HRM-Run™ of HRM-Tri™) beschik je over geavanceerde functies, zoals lactaatdrempel en de HSV stresstest (hartslagvariaties).

Meer informatie
SKU00007064-z00
KleurZwart
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-01746-04

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Forerunner 935

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden