Chat with us, powered by LiveChat

Garmin Forerunner 945

Garmin

Garmin Forerunner 945

De Forerunner 945 meet je prestaties en biedt zelfs persoonlijk inzicht, zodat je slimmer traint, en niet harder. Profiteer ook van het gemak van snelle, contactloze betalingen vanaf de pols met Garmin Pay.

 

Lees meer
MerkGarmin

Garmin Forerunner 945
Jij bent een atleet en dit is jouw smartwatch. De Forerunner® 945 meet je prestaties en biedt zelfs persoonlijk inzicht, zodat je slimmer traint, en niet harder. Je kunt de Forerunner 945 triatlonwatch synchroniseren met premium muziekservices om nummers vanaf de pols te beluisteren. De watch biedt Garmin’s meest geavanceerde fysiologische functies, waaronder focus op trainingsbelasting en meer. Profiteer ook van het gemak van snelle, contactloze betalingen vanaf de pols met Garmin Pay™. Op de geïntegreerde kleurenkaarten zie je je route tijdens het hardlopen en fietsen, zodat je nooit verdwaalt tijdens de training. Met de ingebouwde veiligheids- en trackingfuncties - zoals ongevaldetectie (tijdens bepaalde activiteiten) en assistentie - kun je jouw locatie real-time naar contactpersonen voor noodgevallen sturen, waar je ook bent.

In de verpakking

  • Forerunner 945 GPS-horloge
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Documentatie
Meer informatie
SKU00008861-z00
KleurZwart
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02063-01

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Forerunner 945

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden