Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Ga hardlopen om fit te blijven

We sporten minder binnen omdat we de voordelen zien van buiten. Hardlopen is makkelijker, gezonder en leuker met vrienden. Er gaat een wereld voor je open. De straat is het hele jaar open.

We zitten meer binnen en willen meer buiten. Door de huidige COVID-19 pandemie hebben we minder beweging dan we zouden moeten hebben. Sporten wordt beperkt, maar de straat is altijd open. Hardlopen draagt bij aan een gezonde leefstijl én heeft als grootste voordeel dat het altijd kan, makkelijk in te plannen is én dat je na loop van tijd de “runner’s high ervaart”.

Wij willen jou daarbij helpen. Als specialist in hardlopen en onze jarenlange expertise op gebied van hardloopschoenen, - kleding en training kunnen wij jou adviseren wat het beste past om je doelen te realiseren. Of je nu je eerste hardlooppasjes zet of je veters strikt voor een persoonlijk record, wij helpen jou daarbij.

Digitale videoanalyse


Wij begrijpen dat niet iedereen naar de winkel kan of wil komen. Speciaal daarvoor hebben wij de online hardloopanalyse ontwikkeld waarbij wij je op basis van een ingezonden video en informatie zo goed mogelijk adviseren. Deze online hardloopanalyse bestaat uit vier stappen. Volg deze stappen en kom er achter hoe jij hardloopt en welke hardloopschoenen wij jou aanbevelen.

This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image

Geef hardlopen cadeau


Er is maar één cadeau waarvan je zeker weet dat elke loper sneller gaat lopen. Met een cadeaubon zit je altijd goed. Koop je cadeaubon of stuur hem via e-mail als het echt snel moet. Wil je jouw medewerkers motiveren om te gaan hardlopen, geef hardlopen cadeau. Vraag hier een offerte op maat aan.

This is default alt image
This is default alt image

Sportief kerstpakket


De sportieve kerstpakketten van Run2Day vormen een motiverende basis voor hardlopers én allround sporters in alle vormen en maten. Voel de energie door je lijf stromen wanneer je aan de slag gaat met een van de kerstpakketten met vitaliteit als thema. Bewegen werkt aanstekelijk. Of je nou een fanatieke sporter bent of als je pas net begonnen bent, met de inspirerende kerstpakketten voor hardlopers kun je je hart ophalen. Ga aan de slag met je goede voornemens.

Waarom een sportief kerstpakket?


 • Motiverende en gezonde kerstpakketten

 • Geef een positieve boodschap cadeau

 • Kwaliteitsitems voor langdurig gebruik

 • Goede voornemens? Kom in actie

 • Een modern en actueel geschenk

 • Stel een sportpakket op maat samen

 • Vraag hier een offerte op maat aan.

  Hardloopschema's op maat


  Wil je beginnen met hardlopen, of loop je al een tijdje en wil je graag verder of sneller lopen? Dan is het belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op overbelasting en blijf je genieten van het hardlopen. Onze schema's helpen je op weg. Dit zijn allemaal schema’s met een verantwoorde opbouw. Wil je een gepersonaliseerd schema? Dan kunnen we dit altijd in overleg met je afstemmen. Onze hardloopcoaches Jerrel en Lars hebben veel ervaring met hardloopschema’s van 5km tot de magische afstand van 42,195km.

  This is default alt image
  This is default alt image
  This is default alt image
  This is default alt image