Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Garmin Enduro

Garmin

Garmin Enduro

Gratis verzending

De Garmin Enduro is ontworpen voor duursporters en heeft een lichtgewicht en duurzaam ontwerp met de nieuwe UltraFit nylon polsband en een optionele titanium bezel met DLC-coating. Hardlopers en fietsers kunnen snel en eenvoudig instellingen aanpassen om bepaalde functies uit te schakelen en daarmee de langste batterijduur tot nu toe op een Garmin smartwatch te krijgen.

Lees meer
Meer informatie

Garmin Enduro
De Enduro is ontworpen voor duursporters en heeft een lichtgewicht en duurzaam ontwerp met de nieuwe UltraFit nylon polsband en een optionele titanium bezel met DLC-coating. Hardlopers en fietsers kunnen snel en eenvoudig instellingen aanpassen om bepaalde functies uit te schakelen en daarmee de langste batterijduur tot nu toe op een Garmin smartwatch te krijgen. Volledig opgeladen gaat de Enduro tot 80 uur mee in GPS-modus, wat uitgebreid kan worden tot 65 dagen in smartwatch-modus dankzij de solar charging. Als smartwatch gaat de Enduro dankzij de solar functie zelfs tot een jaar op een batterijlading mee. De Enduro is gemaakt om elke trainingssessie of ultra-event te doorstaan. Het geeft ultrarunners en fietsers het vertrouwen dat hun horloge net zoveel energie heeft als zijzelf, plus de unieke inzichten die ze nodig hebben om hun prestaties te monitoren en te verbeteren.

De Enduro is ontworpen voor alle wedstrijd omstandigheden en heeft verschillende nieuwe trainings- en herstelfuncties. Veel traditionele multisport smartwatchfuncties zijn aan de veeleisende behoeften van duursporters aangepast.

- Zo is het vanaf nu mogelijk om ook de VO2 max te berekenen voor Trail-run activiteiten, de Trailrun VO2 max. De VO2 max van de gebruiker wordt daarnaast ook aangepast aan de omgeving door warmte- en hoogteacclimatisatie.
- Middels de ClimbProTM Trail functie ontvang je realtime informatie over de huidige en komende beklimmingen, inclusief helling, afstand en hoogtewinst. En voor extra veiligheid en bewustzijn geeft ClimbPro nu ook informatie over de voortgang van de hardloper tijdens afdalingen.
- Rusttimer: Selecteer de ultrarun-activiteit en registreer de tijd bij de hulpposten door gebruik te maken van de rusttimer.
- Mountainbiken: Volg de details van elke MTB rit met mountainbike-metrics zoals de Grit (moeilijkheidsgraad van parcours) en Flow.
- Herstel: Dynamisch herstel-advies wordt bijgesteld aan de hand van o.a. slaap- en wellness gegevens zoals stress en energieniveau.
- Aanbevolen dagelijkse trainingen: Je ontvangt dagelijks loop- en fietstrainingssuggesties op basis van de huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Ontworpen om te racen
Enduro heeft een scherm van 1,4″ dat altijd aan staat en tegen zonlicht bestand is, zodat je het zelfs onderweg goed kunt zien. Bovendien zit deze ultraefficiënte processor vol met eersteklas trainingsfuncties zodat jij je kunt focussen op de race in plaats van op de levensduur van de batterij.

Gemaakt om af te zien
Het robuuste, weerbestendige ontwerp is afgestemd op de slopende raceomstandigheden, met een roestvrijstalen of lichte, krasbestendige titaniumrand met DLC-coating. Daarnaast heeft het een superlichte elastische, verstelbare en duurzame sportband.

Batterij opgeladen met zonne-energie
De batterij gaat tot 80 uur mee in de GPS-modus, tot 300 uur in de batterijspaarstand en tot 65 dagen in de smartwatch-modus als je oplaad met solar.

Vermogensbeheer
Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Trail Run VO2 Max
Trail Run VO2 Max schat het cardiovasculaire fitnessniveau van trailrunners op basis van de verschillende paden en terreinomstandigheden die van invloed kunnen zijn op de hardloopprestaties.

Ultrarun
Gebruik de ultrarunactiviteit met rusttijd en leg de tijd vast die je doorbrengt bij hulpposten.

ClimbPro
Gebruik de ClimbPro-klimplanner om realtime informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst. De padverbeteringen van de ClimbPro geven je ook informatie over afdalingen en tochten over vlakke ondergrond, zodat jij je beter bewust bent van de omgeving.

MTB Dynamica
Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Warmte- en hoogteacclimatisatie
Bereid je voor op elke omgeving. Zie hoe jouw lichaam presteert in verschillende omgevingen met warmte- en hoogteacclimatisatie.

Prestatiegegevens
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, VO2 max waarden aangepast voor temperatuur en hoogte, hersteladvies en meer.

Hersteladvies
Het is van cruciaal belang dat jij je lichaam de tijd geeft om te herstellen tussen trainingssessies. Na elke work-out laat de ingebouwde hersteladviseur je weten hoe lang je moet rusten voordat je weer een grote inspanning doet.

Dagelijkse aanbevolen workouts
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Ondersteuning voor Multi-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

Navigatiesensoren
Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Sportapps
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen en nog veel meer.

PacePro™ Technologie
Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Off-piste skiën
Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen. Het geeft automatisch gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Functies voor surfers
Bereid je voor op de golven. Als Enduro is gekoppeld met de Surfline Sessions™ app op je compatibele smartphone, kun je een video maken van elke golf waar je met je Surfline® camera op surft. Bekijk de video's later om te zien hoe je het hebt gedaan.

Hartslagmeting op de pols
Optische technologie voor hartfrequentie meet de intensiteit van de activiteit en hartslagwisselingen om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Pulse OX Sensor
Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox4 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Geavanceerde slaapcontrole
Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox4 en ademhalingsgegevens. Bekijk je slaapgegevens op een speciale widget die je slaapscore en andere inzichten weergeeft.

Energiebewaking met BODY BATTERY™
Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Tracking van hydratie
Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, ziet je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Ademhaling meten
Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Smartphone meldingen
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

GARMIN PAY™ contactloos betalen
Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Veiligheids- en trackingfuncties
Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevalsdetectiefuncties je locatie naar de contacten voor noodgevallen

Connect IQ™ Store
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.

Specificaties
Meer informatie
SKU00009969-k0002
KleurGrijs
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02408-00
Reviews

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Enduro

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden