Chat with us, powered by LiveChat

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Garmin

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Normale prijs € 899,95 Speciale prijs € 799,90

Gratis verzending

De fēnix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle 7 dagen van de week te dragen. Ga elke atletische of buitenuitdaging aan met geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoring en meer. Ervaar volledige controle via vertrouwde knoppen en gebruiksgemak met de nieuwe touchscreen-interface.

Lees meer
- +
Bezig met laden...
MerkGarmin

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Mineral Blue DLC Titanium Whitestone
De fēnix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle 7 dagen van de week te dragen. Ga elke atletische of buitenuitdaging aan met geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoring en meer. Ervaar volledige controle via vertrouwde knoppen en gebruiksgemak met de nieuwe touchscreen-interface. Krijg nieuwe inzichten over de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen in de loop van de tijd en beheers je Stamina. Gebruik vertrouwde knoppen of de nieuwe touchscreen-interface voor een nog betere user experience. Krijg prestatie-inzichten en -statistieken die je helpen jouw inspanning te beheren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Optimaliseer herstel en algeheel welzijn door hartslag, ademhaling, stress, slaap en meer te controleren.

Precisie Multiband-GNSS (op de Sapphire Solar skus) en outdoor-navigatiesensoren begeleiden je buiten de gebaande paden. En geniet van de Connected functies, zoals smartphone meldingen, muziekopslag en Garmin Pay™ contactloze betalingen. Beschikbare Solar-versies bieden een zonne-oplaadlens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien biedt de fēnix 7X een ingebouwde LED-zaklamp die ervoor zorgt dat je ook in het donker door kunt gaan.

Gebouwd voor prestaties


Vernieuwd, ultralicht atletisch ontwerp heeft een helder 1,2″, 1,3”of 1,4” display en 42mm, 47mm of 51mm behuizing. Deze watch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Verbeterde batterijduur


Om je gebruikstijd met de fenix te maximaliseren zonder dat je je hoeft in te houden, heeft Garmin de levensduur van de batterij van alle fenix 7-horloges aanzienlijk verlengd. Met optionele Solar kunt je de levensduur van de batterij in GPS-modus zelfs verder uitbreiden met gemiddelde 30% bij regelmatig gebruik.

Hoogwaardige materialen


Nieuw is het POWER SAPPHIRE glas voor extra duurzaamheid op bepaalde modellen. Pas de look van het horloge aan jouw lifestyle aan met keuze voor roestvrijstalen, titanium of DLC-gecoate bezels.

Touchscreen & knoppen


Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.


Ingebouwde zaklamp


Om je te helpen bij weinig licht, biedt een ingebouwde multi-LED-zaklamp snelle toegang tot een heldere, constante lichtstraal. Voegt ook een lichtmodus toe voor verbeterde veiligheid bij hardlopen in het donker. (Alleen beschikbare fēnix 7X-horloges)

Multi-band GNSS ondersteuning


Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire Solar edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

Sync settings


Gebruikers kunnen nu instellingen zoals velden en schermen real time aanpassen vanaf de telefoon (Garmin.Connect) en uiteraard nog steeds via het horloge. Instellingen worden realtime gesynchroniseerd tussen smartphone en watch om de configuratie te vereenvoudigen.

Real-time stamina


Gebruik deze gegevens om jouw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe jouw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van jouw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

Hiit workouts


Dit activiteitenprofiel houdt jouw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata. Stel het aan al ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Visuele raceprognose (TREND)


Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Up ahead


Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

Multicontinent Topo kaarten 


Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire Solar Edition (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire modellen (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.

Gen4 hartslagmeting op de pols


Optische hartslag-technologie meet de activiteitsintensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Gezondheids monitoring


Met behulp van gegevens van de verschillende sensoren in de watch, helpt deze functie je dagelijkse biometrische en wellnesstrends in een oogopslag te volgen.

Ingebouwde sports apps


Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Off-piste skien


Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiën en klimmen. Het geeft gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

XC Ski-dynamica


Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via ski-vermogen de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Functies voor surfers


Bereid je voor op de golven. Deze fēnix watch werkt met Surfline Sessions™ dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.

MTB dynamica


Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit™ en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Dagelijkse workout suggesties


Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

ACEPRO™ Technologie


Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

ClimbPro


Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

Prestatiegegevens


Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trail running, hersteladvies en meer.

Hersteladvies


Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

ABC-sensoren


Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Kaarten van golfbanen


Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van touch-targeting en de PlaysLike Distance functie.

Batterij opladen met zonne-energie


Meer doen. Minder opladen. Krijg een batterijboost van het zonlicht, zodat je langer kunt opladen tussen oplaadbeurten (alleen Solar- en
Sapphire Solar-modellen).

SkiView™ kaarten


Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts wereldwijd.

Pulse OX Sensor


Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Advanced sleep


Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

Body battery™ energy monitoring


Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

V02 max


Train slimmer met VO2 max, een indicator van hoe je kunt verwachten te presteren. Het past zich aan voor trailrunning en houdt rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door hitte of hoogte.

Ademhaling meten


Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Tracking van hydratie


Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Smartphone meldingen


Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Music apps


Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Garmin Pay™


Reken snel, veilig en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende banken.

Veiligheids- en trackingfuncties


Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie.

Connect IQ™ Store


Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele smartphone.

Garmin Coach


Deze gratis adaptieve trainingsplannen worden begeleid door deskundige coaches en passen zich aan jou en je doelen aan. Trainingen synchroniseren rechtstreeks naar je horloge van Garmin Connect.

Afslag navigatie


Volg een route of koers met behulp van stapsgewijze aanwijzingen, die je van tevoren laten weten wanneer de volgende afslag eraan komt.

Routes op je pols


Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorgestelde routes die je terugbrengen naar jouw startpunt. Trendline™ popularity Routing helpt je de beste lokale paden te vinden.

Acclimatisatie


Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gecorreleerde Pulse Ox2, hartslag en ademhalingsfrequentie, zodat je kunt zien hoe jij je aanpast aan de hoogte.

Animated workouts


Dit horloge biedt gemakkelijk te volgen, geanimeerde cardio-, kracht-, yoga- en Pilates-workouts die je op het horlogescherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen geanimeerde workouts of download meer van de Garmin Connect™ online community wanneer gekoppeld aan je compatibele toestel.

Power manager


Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren van invloed zijn op de levensduur van de batterij van je horloge, zodat je direct wijzigingen kunt aanbrengen die de batterij verlengen.

Meer informatie
SKU00012048-m01
KleurBlauw
Modelsporthorloges
MerkGarmin
Artikelnr. leverancier010-02540-25

Schrijf je eigen review

Je review van: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden